Petrecerea Romvac, un moment al recunoaşterii profesionale

În data de 27 decembrie 2018, Restaurantul Phoenix Cernica Club a fost gazda ospitalieră a petrecerii Romvac, manifestare de excepţie a companiei.

Deschiderea evenimentului i-a revenit domnului ing. Constantin Chiurciu, directorul general al companiei, care a mulţumit invitaţilor pentru prezenţa în cadrul acestei petreceri de sfârşit de an.

„Sunt bucuros că astăzi la sfârşit de an 2018, colectivul nostru format din adevăraţi speciali conturează o echipă omogenă şi performantă, echipa Romvac care a reuşit în timp să-şi păstreze identitatea morală, umană şi profesională. Suntem ca o familie, iar dacă unii dintre foştii colegi, din motive obiective sau de pensionare, nu mai sunt în echipă, ne bucurăm că în locul lor au venit în ucenicie copiii sau nepoţii care le urmează drumul. Toate realizările companiei sunt rodul muncii acestui colectiv fidel şi minunat, care a înţeles că numai exigenţa profesională şi solidaritatea ne pot întări personalitatea şi susţine statutul de entitate juridică. Astăzi, angajaţii noştri sărbătoresc împreună realizările companiei Romvac, iar anii de activitate îi îndreptăţesc să petreacă din plin”, a declarat, domnul ing. Constantin Chiurciu, directorul general al Romvac.

Am asistat cu admiraţie la un eveniment inedit, în care bucuria, veselia şi buna dispoziţie a participanţilor a fost dublată de un program artistic de excepţie susţinut de renumiţi artişti şi interpreţi care au încântat invitaţii.

Doamna dr. Viorica Chiurciu, director producţie medicamente, prezenţa admirabilă a petrecerii, prin ţinută, eleganţă şi frumuseţe, ne-a mărturisit cu emoţie:

„Evenimentele organizate de compania Romvac sunt extrem de emoţionante, mai ales când eşti implicat sufleteşte. Retrăiesc amintirea anilor de altă dată şi simt că toate eforturile noastre, ale întregului colectiv, pentru existenţă, dezvoltare şi pentru ca producţia şi cercetarea românească să dăinuie, nu au fost în zadar. Sentimentul de emoţie este dublat de trăirea unor clipe frumoase, curate şi unice, ca paritate a împlinirii şi reuşitei noastre profesionale”.

Felicitările noastre sincere echipei Romvac, alăturate urărilor de prosperitate, succes şi realizări de excepţie!