“Genco ’93 -25 de ani de activitate!”

În data de 7 noiembrie a.c., Restaurantul DIESEL din Bucureşti a fost gazda ospitalieră a evenimentului aniversar “Genco ’93 -25 de ani de activitate!”

O prezenţă constantă pe piaţa utilajelor  de construcţii  din România, GENCO 93 este distribuitor exclusiv al unor companii şi grupuri germane de renume mondial precum: Putzmeister, Atlas Copco, GEHL, LIEBHERR, BOMAG, MEM şi BERKY.

Societatea GENCO’93 S.A. a fost înființată în anul 1993 și are ca obiect de activitate comercializarea de echipamente industriale și de construcții, utilaje de construcții produse ale unor firme cu renume și tradiție. Începutul în acest domeniu s-a făcut practic, în anul 1994 odată cu prima participare la manifestarea  expozițională- CONSTRUCT EXPO, acolo unde firma a  prezentat la acea data produsele companiilor germane PUTZMEISTER și KRUPP MASCHINENTECHNIK.

Impactul pe piață construcțiilor a fost pozitiv, în scurt timp începându-se livrarea și punerea în funcțiune a primelor utilaje produse de firmele mai sus amintite. De atunci, gamă produselor s-a diversificat, în momentul de față GENCO’93 SA.,  ajungând să livreze, să pună în funcțiune și să asigure service-ul pentru mașini: de la PUTZMEISTER : autopompe de beton, pompe staționare de beton, Ia multe echipamente de mortar, instalații de torcretare; de la ATLAS COPCO: ciocane hidraulice demolatoare, foarfeci hidraulice, pulverizatoare pentru materiale rezultate din demolări sau exploatări cariere; de la GEHL: mini încărcătoare frontale, multifuncționale cu diverse echipamente, mini încărcătoare articulate, mini excavatoare; de la LIEBHERR: stații de betoane ultramoderne, automalaxoare de beton, stații de reciclare, autobetoniere, transportoare cu bandă; de la BOMAG: utilaje pentru compactare – maiuri compactoare, plăci vibratoare, cilindri compactori, stabilizatoare de soluri, reciclatoare de îmbrăcăminți rutiere; de la MEM: concasoare, mori cu ciocane, granulatoare.

„În cei 25 de ani de activitate compania Genco ’93 a obţinut  recunoaşterea şi aprecierea firmelor de construcţii din domeniu, datorită permanentei preocupări pentru calitate, performanţă şi parteneriat, iar fără dumneavoastră nu am fi putut atinge acest statut. Pentru acest parteneriat durabil, dar şi pentru întreaga colaborare doresc să va mulţumesc!”, a declarat plin de emoţie Mircea Hânsa, directorul companiei Genco ’93