Groupama Asigurări introduce clauza Fleet Control, atașată poliței CASCO, oferind clienților persoane juridice control asupra prețului produsului și posibilitatea unei mai bune administrări a flotelor de mașini

Groupama Asigurări, unul dintre liderii pieței de asigurări din România, a lansat clauza Fleet Control, adresată clienților persoane juridice care achiziționează polița CASCO Gradual pentru parcuri auto. Oferit în parteneriat cu Viasat Systems, serviciul oferă o serie de beneficii unice pe piața locală de asigurări, bazându-se pe tehnologia telematică, introdusă în premieră pe acest segment de piață de Groupama Asigurări, în urmă cu doi ani. Astfel, Groupama Asigurări face încă un pas în direcția inovației, în sprijinul clienților.

Clauza Fleet Control presupune instalarea unui dispozitiv telematic pe fiecare mașină din flota clientului, care înregistrează date despre trafic și stilul de condus al șoferilor, având rolul de a-i motiva să fie prudenți și atenți la volan. Pe baza informațiilor furnizate, șoferii flotei își ajustează comportamentul în trafic, iar în funcție de acesta, clienții pot beneficia de reduceri la prețul poliței CASCO de până la 40%. Astfel, clienții Groupama Asigurări obțin nu doar control asupra costului poliței, dar și asupra costurilor de utilizare a autovehiculelor din flotă.

În același timp, clauza Fleet Control are avantaje semnificative și pe termen lung, precum eficientizarea gestionării parcului de autovehicule și responsabilizarea angajaților față de activele companiei. Astfel, adoptarea unui stil de condus precaut facilitează, la rândul său, elaborarea unor strategii pe termen lung de către companiile client. Nu în ultimul rând, beneficiile Fleet Control, unice pe piața de asigurări, sunt accesibile în mod gratuit clienților persoane juridice care achiziționează polița CASCO Gradual.

Rămânem fideli obiectivului de a inova constant și de a răspunde nevoilor clienților noștri prin integrarea noilor tehnologii în produsele și serviciile Groupama Asigurări. Dezvoltarea clauzei Fleet Control a fost un pas firesc, după lansarea tehnologiei telematice prin clauza Autocontrol. Astfel, am reușit să adaptăm tehnologia la nevoile reale ale persoanelor juridice, care dețin flote de autoturisme sau vehicule utilitare, dar, la fel de important, am lansat un produs complet, cu beneficii pe termen scurt și lung majore, care depășesc sfera financiară. Suntem, așadar, încrezători că, prin parteneriatul cu Viasat Systems, alături de care am dezvoltat și primul produs bazat pe tehnologia telematică, avansăm în direcția inovației, păstrând grija constantă față de client”, a declarat Călin Matei, Director General Adjunct, Groupama Asigurări.

Calin Matei, Director General Adjunct, Groupama Asigurari (1)

Companiile care doresc să acceseze clauza Fleet Control trebuie să fie clienți noi ai poliței CASCO Gradual și să își asigure o flotă de autoturisme sau vehicule utilitare de până în 3,5 tone. Polița de asigurare CASCO Gradual se încheie pe o perioadă de 12 luni, cu plata primei de asigurare în patru rate. Prin clauza Fleet Control, clienții au control direct asupra costului ratelor, în funcție de stilul de condus al șoferilor, începând cu a doua rată.

Groupama Asigurări oferă un serviciu complex, bine calibrat segmentului de clienți persoane juridice și care încorporează cele mai performante tehnologii. Datele înregistrate de către dispozitivul telematic se referă la stilul de condus al șoferilor, trafic, rutele folosite, durata, precum și la numărul călătoriilor efectuate. În urma analizei acestor informații, fiecare mașină primește un scor, care va fi folosit pentru ajustarea costului poliței. Persoanele cu acces autorizat au, prin intermediul unei aplicații mobile, respectiv al sistemului de monitorizare Viasat, acces în timp real la informațiile colectate prin echipamentul telematic atașat autoturismelor, ceea ce creează toate premisele pentru adoptarea și promovarea unui stil de condus cât mai prudent la nivelul întregii flote.

Una dintre direcțiile strategice adoptate și implementate în mod constant de Groupama Asigurări este aceea de a oferi clienților produse și servicii inovatoare, dezvoltate în urma integrării noilor tehnologii. Astfel, în plus față de telematica aplicată poliței CASCO, compania a mai implementat soluții precum notificarea online a daunelor sau componenta de autoconstatare a acestora, atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru cei persoane juridice, Groupama Asigurări devenind primul asigurător din piață care oferă această posibilitate companiilor.  Toate aceste servicii și produse fac parte din Colecția de Avantaje Groupama Asigurări, un set de angajamente şi garanţii unic pe piața de asigurări din România. Mai multe detalii despre cum funcţionează şi în ce situaţii se poate beneficia de acest servicii sunt disponibile la  https://www.groupama.ro/colectia-de-avantaje

Print

Despre Groupama Asigurări:

Groupama Asigurări, lider pe piaţa de asigurări din România, este recunoscut pentru calitatea serviciilor şi soluţiile flexibile de asigurare oferite celor peste  1 milion de clienţi individuali şi peste 80,000 de companii. Parte a unui grup internaţional de asigurări şi servicii financiare, mutualist si cu o istorie de peste 100 de ani, cu 32.600 de angajaţi deservind peste 13 milioane de clienţi la nivel global, Groupama Asigurări îşi orientează strategia de dezvoltare în jurul celui mai important partener al său, clientul, pentru care dezvoltă produse şi servicii simple şi flexibile, adaptabile nevoilor acestuia, care să îi asigure continuitatea planurilor atunci când apar evenimente neprevăzute. Mai multe informatii pe www.groupama.ro.

Contact Groupama Asigurări: Alina Zăinescu / 0720 220 875/ alina.zainescu@groupama.ro