Groupama Asigurări – singura companie de asigurări din Romania certificată internațional ca Angajator de Top

Groupama Asigurări, unul dintre liderii pieței locale de asigurări, a câștigat în acest an certificarea Angajator de Top în România și este singurul asigurator din piața locală căruia i-a fost acordată această distincție.

„Certificarea Angajator de Top probează eforturile constante pe care le depunem pentru a le oferi colegilor noștri cele mai bune politici, conditii și instrumente de muncă, astfel încât aceștia să se poată concentra pe ceea ce contează cu adevărat – continuitatea și dezvoltarea carierei lor alături de cea a clienților noștri”, a declarat Judith Kiss, Director Resurse Umane Groupama Asigurări.

Certificarea Angajator de Top este acordată de Top Employer Institute din Olanda, în urma unui amplu proces de audit și este oferită companiilor din întreaga lume care demonstrează că asigură cu succes cadrul organizațional optim pentru angajații săi.

Pentru acordarea certificării, reprezentanții Top Employers au evaluat timp de câteva luni cadrul organizațional al Groupama Asigurări urmărind criterii cheie: strategia de atragere și integrare a noilor angajați, strategia de dezvoltare profesională a angajaților, managementul performanței, cultura organizațională, competitivitatea pachetelor salariale și al beneficiilor acordate angajaților și identificarea internă a talentelor.

„Din auditul realizat de reprezentanții noștri am putut concluziona că Groupama Asigurări depune eforturi constante, atât la nivel de resurse umane, cât și resurse financiare, pentru dezvoltarea continuă a angajațiilor și pentru îmbunătățirea politicilor de resurse umane. Astfel, Groupama Asigurări intră într-un grup restrans de companii care primesc această certificare, un lucru de care cu siguranță pot fi mândri”, a declarat David Plink, CEO al Top Employers Institute.

 

Mai multe informații despre certificarea Groupama Asigurări vă rugam accesați pagina: https://www.top-employers.com/en/companyprofiles/ro/groupama-asigurari-romania/

Mai multe informatii pe www.groupama.ro.