Medicover a deschis clinica Medicover The Bridge

Medicover a deschis clinica Medicover The Bridge, situată în clădirea The Bridge 2 din zona Grozăveşti-Orhideea. Investiţiile totale pentru noua clinică Medicover se ridică la un milion de euro.

The Bridge este o clinică multidisciplinară, state of the art, cu o capacitate mare de acomodare şi fluxuri îmbunătăţite. Situată într-o clădire cu certificat Premium Green, care corespunde nevoilor şi aşteptărilor pacienţilor Medicover, oferă acces la 24 de specialităţi medicale şi o echipă de 80 de specialişti de top.

Mai mult, standardele înalte de eficientizare operaţională şi principiul de proximitate şi complementaritate care vin în întâmpinarea nevoilor pacienţilor şi care funcţionează în The Bridge reprezintă un model pe care compania doreşte să îl aplice în cadrul tuturor clinicilor din reţea.

„Inaugurarea clinicii The Bridge face parte din stategia de extindere a reţelei Medicover în România şi este unul dintre proiectele prin care ne-am dorit să fim cât mai aproape de pacienţii noştri, să putem răspunde nevoilor lor medicale. Prin crearea acestui spaţiu modern şi confortabil, uşor accesibil, într-o clădire premium, investiţiile alocate pentru noua clinică facilitează accesul pacienţilor la o experienţă medicală completă, punându-le la dispoziţie o întreagă reţea de servicii de diagnosticare şi tratament aflate la cele mai înalte standarde”, a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover România.