MedLife a preluat pachetului majoritar de acțiuni al Centrului Medical Micromedica

MedLife ajunge la un portofoliu de 26 de companii achiziționate prin preluarea pachetului majoritar de acțiuni al Centrului Medical Micromedica, furnizorul de servicii medicale private din zona Moldovei. Astfel, MedLife devine prima alternativă privată de diagnostic și tratament cu infrastructură medicală națională.

Micromedica pune la dispoziția pacienților o gamă vastă de investigații, de la consultații multidisciplinare pentru mai bine de 28 de specialități medicale și servicii de laborator, până la investigații imagistice de amploare, centrele fiind dotate cu echipamente medicale performante.

“Odată cu această tranzacție, adăugăm pe harta noastră alte șase orașe și extindem granițele pentru pacienții din nord-estul țării și nu numai. Avem cea mai mare rețea de unități medicale proprii la nivel național fiind prezenți deja în toate orașele cu peste 150.000 locuitori. Din acest moment putem anunța oficial că peste 95% dintre români pot ajunge în maximum o oră cu mașina la o clinică sau spital MedLife”, a declarat Mihai Marcu, CEO, MedLife Grup.