Prima ediţie “Regatta Arhitecţilor” a fost un succes

Cinci lideri din domeniul construcţiilor au pus bazele primului eveniment de sailing dedicat comunităţii arhitecţilor din România, ce şi-a propus să devină o tradiţie anuală pe termen lung.

Regatta Arhitecţilor reprezintă un concept de care suntem foarte mândri, iar rezultatele implementării sale au fost peste aşteptări. Numeroşi participanţi au acceptat invitaţia fără a cunoaşte cu exactitate desfăşurarea evenimentului, iar la finalul acestuia s-au declarat încântaţi şi dornici de a repeta astfel de experienţe. Aşadar, ne propunem continuarea organizării acestui eveniment pe termen lung, respectiv transformarea sa într-o tradiţie anuală„, se arată în comunicatul de presă al organizatorilor.

Potrivit reprezentanţilor companiilor partenere, evenimentul a reunit peste 100 de participanţi care s-au întrecut pentru primul loc în clasamentul Regattei Arhitecţilor. După instructajul realizat de skiperii fiecărei bărci, echipele de arhitecţi din cele 11 bărci au demarat într-o cursă plină de peripeţii, care a durat câteva ore. Cu toate că mulţi dintre aceştia nu se cunoşteau anterior participării la eveniment, timpul petrecut alături de colegii de competiţie, respectiv obiectivul comun şi munca de echipă, au dus la crearea unor relaţii de amiciţie, ce reflectă scopul principal al evenimentului – networking cu persoane ce au aceleaşi interese profesionale.

Evenimentul realizat de cei cinci parteneri, susţinători activi ai comunităţii locale de arhitecţi, a fost implementat de SmartExperience, companie cunoscută pentru platforma de experienţe memorabile şi evenimentele outdoor.

Regatta Arhitecţilor s-a încheiat, fiind urmată de o ceremonie de premiere a echipelor câştigătoare. Ulterior, participanţii s-au bucurat de timp de calitate petrecut alături de colegii din breaslă în cadrul unei petreceri organizate în port.