Raiffeisen Bank a încheiat un parteneriat cu Keez

Raiffeisen Bank a încheiat un parteneriat cu compania Keez pentru a facilita accesul clienților IMM la soluții tehnologice noi pentru servicii de contabilitate online. Raiffeisen Bank și-a propus să susțină antreprenorii nu numai prin produse și servicii bancare avantajoase, ci și prin oferirea accesului la servicii și produse inovative non-bancare, cum este cazul și acum.

Keez este un start-up românesc, care oferă servicii complete de contabilitate online prin intermediul platformei digitale www.keez.ro și prin aplicația Mobile Keez, disponibilă pentru Android și IOS. Platforma online dezvoltată de Keez este unica în România și furnizeaza servicii complete de contabilitate, prin intermediul unei echipe de experți contabili certificate „CECCAR”. Platforma Keez a fost lansată în 2018 și e utilizată de peste 500 de clienți din toată țara.

Un beneficiu inedit și mult apreciat al platformei Keez este dat de posibilitatea încărcării documentelor justificative (chitanțe, facturi etc.) prin scanare cu telefonul mobil, întregul procesul de înregistrare al acestora fiind rapid, eficient și sigur datorită multiplelor automatizări.

„Raiffeisen Bank continuă dezvoltarea strategiei pentru oferirea de soluții non-bancare pentru clienții IMM. În acest sens, ne bucurăm să anunțăm parteneriatul încheiat cu startupul românesc Keez, de tip AccountingTech care aduce serviciile contabile la nivelul utilizatorilor secolului XXI. Am ales să adresăm nevoi clasice ale afacerilor clienților noștri printr-un instrument online, ușor accesibil, simplu de utilizat și disponibil 24/7. Pe lângă operațiunile de înregistrare contabilă, soluția Keez oferă firmelor rapoarte de management financiar, servicii de facturare online și administrare salariați. Astfel, clienții noștri vor putea să se dedice mai mult dezvoltării afacerii lor, fiind degrevați de sarcini administrative consumatoare de timp. Facem astfel un alt pas înainte în completarea serviciilor noastre, cu obiectivul de a simplifica viața de zi cu zi a antreprenorilor și firmelor mici și mijlocii”, a declarat reprezentantul Raiffeisen Bank – Raluca Nicolescu, Director Executiv IMM.

„Keez a adăugat serviciilor standard de contabilitate ingrediente ca digital, cloud, mobile, machine learning, AI și pune la dispoziția celor peste 500 clienți un pachet integrat de professional services & technology care revoluționează felul în care antreprenorii se raportează la contabilitate. Astăzi, antreprenorii, cu ajutorul Keez, au toată firma în buzunar: toate documentele financiare, contabile, toate rapoartele sunt disponibile prin intermediul aplicației Mobile Keez, pe Android și iOS, dar și pe laptop sau desktop, în aplicația web dedicată”, a spus Daniel Mateescu, CEO și fondator Keez.