România are în prezent o economie îngropată de orgolii politice!

Deontologia politicii internaţionale are în subsidiarul său teorii extraordinare de guvernare care au devenit reguli de bază pentru orice politician care se respectă şi care trebuie să ştie că pentru a conduce şi gestiona bogăţiile şi potenţialul ţării, trebuie să ştie mai întâi să gestioneze sărăcia şi nevoile ei. Pentru a conduce un sector economic şi, mai mult, pentru a conduce o naţiune, trebuie să ştii să munceşti în domeniul respectiv, să-i înţelegi subtilităţile, să-i descoperi secretele şi să fii un bun ucenic, pentru a fi un conducător destoinic.

România are în prezent o economie îngropată de orgolii politice şi distrusă în întregime de greşelile ireparabile ale celor care ne-au păcălit că sunt buni profesionişti, buni gospodari şi excelenţi guvernanţi. Vorbe deşarte care şi-au pus amprenta pe existenţa şi evoluţia unei ţări cu un potenţial imens. Valorile noastre au fost inversate şi multe dintre ele îndepărtate pentru simplul motiv că au avut onestitatea şi verticalitatea de a atrage atenţia guvernanţilor că ceea ce fac ne duce la pierzanie şi aproape de marginea prăpastiei.

Experienţa ultimilor ani ne-a demonstrat că doctrina politicului nostru a fost una de tip mafiot, legile şi jocurile fiind făcute numai pentru marile tunuri şi ţepe, având ca efect direct starea dezastruoasă a naţiunii şi disperarea românilor accentuată cu fiecare zi.

Ca un manifest de suflet adresat tuturor celor care au pârghiile naţiunii în mâini, este apelul de a conştientiza starea în care ne aflăm şi de a gestiona potenţialul economic în favoarea românilor şi pentru România, şi nu în alte scopuri oculte. Un politician bun este apreciat şi omagiat în timp pentru ceea ce a făcut bun pentru ţara sa, iar împlinirea deplină o are atunci când lasă în urmă lucruri care-l onorează şi-l înnobilează ca om şi profesionist.

Şi pentru că România are un pământ divin şi scump, prin toate bogăţiile cu care a fost înzestrat, dragi politicieni şi specialişti din domeniul agricol, faceţi ceea ce trebuie pentru ca ogoarele să vă mulţumească în numele naţiunii. Noi, cei din media de promovare, vă vom susţine în tot ceea ce întreprindeţi pentru ca pământul să prindă viaţă aşa cum străbunii noştri l-au însufleţit, fără a avea tehnologii moderne, compensând în schimb cu sufletul, dorinţa şi dragostea de a muncii pământul.