Saloanele Crystal Cosmetics la aniversarea celor 25 de ani de activitate

Luni, 15 iulie 2019, compania Crystal Cosmetics a aniversat, într-un cadru festiv, în Salonul Victoria al Casei Presei Libere, cei 25 de ani de activitate neîntrerută în domeniu înfrumuseţării. Cu apartenență directă la Intercoiffure Mondial, prin intermediul președintelui fondator Cristina Ciucă, firma Contrast şi saloanele Crystal Cosmetics beneficiază de acces la ultimele tehnici și trenduri mondiale în domeniul frumuseţii.

În fiecare an, Saloanele Crystal Cosmetics organizează evenimentul aniversar “Balul de Crystal”, în semn de recunoaştere şi apreciere pentru întreaga activitate desfăşurată.

În acest an, însă manifestarea a fost marcată de aniversarea celor 25 de ani.  Având în vedere importanţa evenimentului, dar şi relaţiile de prietenie stabilite de-a lungul timpului, redactorul grupului Business Press a participat la petrecerea aniversară, un moment unic şi inedit de bună dispoziţie.

Evenimentul aniversar a fost unul destinat frumuseţii, rafinamentului, entuziasmului, încrederii, speranţei şi bucuriei. Ca în fiecare an, doamna director Cristina Ciucă, prezenţă distinsă şi plină de originalitate, a oferit evenimentului o notă inedită, lipsită de orice regulă de convenienţă, astfel încât invitaţii să se simtă confortabil şi familial. Petrecerea a avut ca invitaţi artişti consacraţi, care au adus cu ei buna dispoziţie, dar şi o serie de surprize apreciate de invitaţi.

Făcând o retrospectivă a activităţii pot să vă spun că traseul a fost unul frumos şi greu în acelaşi timp, având în vedere că lucrurile bune şi durabile nu se realizează uşor. Dacă vreţi, afacerea a fost cel de al doilea copil pe care l-am crescut şi l-am adus la maturitate, sigur după Luciana, fiica mea, care este cel mai preţios lucru din existenţa mea şi din lume. În cei 25 de ani de activitate, nu spun că a fost uşor, dar cu eleganţă, alături de colectivul nostru am reuşit să depăşim vremurile grele cu eleganţă şi demnitate. Peste 120 de participanţi- angajaţi, colaboratori, prieteni şi colegi de facultate sunt astăzi la zi aniversară, alături de noi, iar acest lucru ne onorează. Împreună vom petrecere o seară binemeritată, presărată cu bună dispoziţie, veselie, muzică, dans şi multe surprise. Vibraţia comună a condus la succesul afacerii bazată pe loialitate, prietenie, cinste şi respect. Respectul este cuvântul care rezumă activitatea noastră de până acum, dar şi ceea ce se întâmplă în această seară. Şi încă ceva, în aceşti 25 de ani am înţeles că Dumnezeu mă iubeşte”, a declarat directorul companiei Cristina Ciucă.

WhatsApp Image 2019-07-17 at 23.34.21