UniCredit – Market Leader și cel mai bun furnizor de servicii legate de finanțarea comerțului și afacerilor documentare în România, potrivit Euromoney’s Trade Finance Survey 2020

UniCredit este cel mai bun furnizor de servicii legate de finanțarea comerțului și afacerilor documentare („Trade Finance”) la nivel global, conform Euromoney’s Trade Finance Survey 2020, sondaj în cadrul căreia banca a mai primit premii și pentru ariile Advisory, Financing, Overall Execution și Products, precum și pentru serviciile oferite clienților în Europa de vest, centrală și de est (CEE).

Sondajul, aflat acum la al nouălea an, primește feedback-uri de la mai mult de 7000 clienți corporate, oferind dovezi solide ale expertizei UniCredit privind produsele, furnizarea de servicii de cea mai înaltă calitate și buna cunoaștere a principalelor sale piețe europene.

Banca a obținut numeroase poziții în fruntea clasamentului și în țările unde a fost efectuat sondajul, pentru categoria All Services,  fiind recunoscută  ca cel mai bun furnizor pentru zona CEE, Europa de vest, Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Republica Cehă, Ungaria, Italia, România, Serbia, Slovacia și Croația – precum și la nivel global.

Calitatea și acoperirea extinsă din punct de vedere geografic a serviciilor UniCredit au fost subliniate și de titlurile de #1 Market Leader primite pentru activitatea din Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Republica Cehă, Italia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Croația și Turcia.

Suntem foarte mândri de aceste rezultate”, a declarat Richard Burton, Head of UniCredit Corporate & Investment Banking. “Ne străduim să oferim permanent clienților noștri servicii și produse de înaltă calitate – concentrându-ne pe dezvoltarea de soluții inovatoare adaptate nevoilor acestora. Sondajul Euromoney recunoaște eforturile noastre constante în aceste arii, adăugate sprijinului pentru economia reală și creării unei relații strânse cu clienții. Aceste relații stau la baza tuturor lucrurilor pe care le facem și aș vrea să profit de această ocazie pentru a mulțumi tuturor clienților noștri pentru parteneriatul și sprijinul pe care ni-l acordă”.

UniCredit continuă să investească în inovații în zona de Trade Finance și rămâne dedicat ambiției asumate de a răspunde nevoilor clienților prin soluții adecvate de Trade Finance și optimizare a capitalului de lucru.

Despre UniCredit Bank

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană puternică, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii, care oferă o rețea unică vest-, central- şi est-europeană bazei sale de 26 de milioane de clienți. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.