Vivre continuă extinderea regională cu o nouă țară: Grecia 3.000.000 de comenzi de la înființare

Vivre, cel mai mare retailer online home & deco din România și unul dintre cele mai importante eCommerce-uri de mobilier, decorațiuni și accesorii pentru casă din Europa, este începând de astăzi prezent pe piața din Grecia. La 6 ani de la înființare, Vivre are deja o prezență extinsă în Europa, Grecia fiind a 9-a țară în care oferta retailerului este disponibilă cu produse de decor, baie și bucătărie, textile, covoare, obiecte de iluminat și accesorii. La începutul lunii, Vivre a depășit 3 milioane de comenzi realizate de cumpărătorii din România, Bulgaria, Croația, Ungaria, Slovacia, Cehia, Slovenia și Polonia.

„O treime din populația Greciei face cumpărături online și suntem încântați să oferim și pe această piață în exclusivitate produse pentru casă de calitate și de o diversitate foarte mare, care provin de la mii de furnizori cu grijă selecționați. Ne dorim ca Vivre să ofere în Grecia o experiență inedită și colecții de produse care să stimuleze imaginația prin design, calitate și unicitate”, a declarat Monica Cadogan, CEO Vivre.

Pe lângă campaniile limitate în timp și care durează câteva zile, cumpărătorii Vivre au acces și la colecții care sunt disponibile permanent în magazinul online al companiei, lunar putând alege din peste 10.000 de produse. Oferta Vivre este îmbogățită permanent și în fiecare zi se adaugă sute de produse la colecțiile existente, oferind astfel o gamă de o varietate de neegalat în mediul offline.

Prin oferta să actualizată permanent și portofoliul care include mărci apreciate și premiate internațional, Vivre creează acel spațiu în care clienții revin atât pentru a cumpără, cât și pentru a se inspira, visa și destinde cu idei frumos colorate și utile.  Mai mult de 80% dintre cumpărătorii Vivre sunt clienți recurenți, care au mai cumpărat cel puțin o dată.

3 milioane de comenzi de la înființare și 10 milioane de produse vândute

La începutul lunii iulie, Vivre a depășit numărul de 3 milioane de comenzi realizate de la inființare până în prezent. Anual retailerul vinde peste 3.5 milioane de produse și acoperă o piață de 100 milioane de locuitori.  Magazinul online este vizitat anual de peste 8 milioane de persoane din cele opt țări în care se află.

Despre Vivre

Vivre este cel mai mare retailer online de mobilier, decorațiuni și accesorii pentru casă din Europa Centrală și de Est, lansat pe piață în aprilie 2012. Vivre este destinația online pentru iubitorii de design de interior și produse de calitate, apreciate la nivel internațional, care doresc să creeze un decor original în casă. Vivre are peste 300 de angajați și este prezent în nouă țări: România, Bulgaria, Ungaria, Croația, Polonia, Slovacia, Slovenia, Cehia și Grecia.