WOLF THEISSS ANUNȚĂ DOUĂ NOI PROMOVĂRI ÎN CADRUL BIROULUI DIN BUCUREȘTI

Wolf Theiss, una dintre cele mai importante firme de avocatură din CEE și SEE, anunță două promovări interne, avansarea a doi avocați Seniori la statutul de Counsel. Promovările sunt în departamentul de Litigii și departamentul de Corporate M&A.

Andreea Zvâc și Mircea Ciocîrlea au fost promovați în funcția de Counsel în cadrul echipei Wolf Theiss din București.

Andreea Zvâc, Counsel, este membră a echipei de Litigii și Arbitraj/Achiziții Publice. Andreea deține o experiență de peste 15 ani în domeniul litigiilor comerciale, civile, administrative și de dreptul muncii, acordând consultanță unor investitori străini într-o mare varietate de dispute, dar și cu privire la proceduri de achiziții publice. Andreea s-a implicat într-o gamă largă de litigii de natură civilă și comercială, arbitraje comerciale precum și în proceduri complexe de executare silită, în industrii variate  precum construcții, infrastructură și fiscalitate. În domeniul Achizițiilor publice, Andreea deține o diplomă de expert, asistând clienții cu privire la orice aspect care necesită suport juridic pe parcursul desfășurării procedurii de atribuire, de la analize juridice până la operare SEAP, dar și cu privire la contestațiile care sunt formulate de către aceștia la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor sau la instanțele de judecată. Totodată Andreea a asistat clienți în fața Consiliului Concurenței în legatură cu investigații născute din desfășurarea unor proceduri de atribuire.

Andreea s-a alăturat Departamentului de Litigii și Arbitraj/Achiziții Publice al Wolf Theiss în anul 2012, după o îndelungată colaborare cu o societate de avocatură de top din România.

Mircea Ciocîrlea, Counsel, face parte din echipa de Corporate M&A. Cu o experiență de peste 11 ani în drept societar, fuziuni si achiziții, Mircea a fost implicat în tranzacții importante, acordând asistență juridică în diverse achiziții de afaceri și vânzări de acțiuni, inclusiv exit-uri ale unor clienți de pe piața din România sau proiecte de tip „joint-venture”. Printre tranzacţiile de renume încheiate în ultimii ani în România în care Mircea a fost implicat se numără numără cea mai mare tranzacţie ca valoare din ultimii ani, prin care UniCredit Bank Austria a achiziâionat o participație de 45% deținută de domnul Țiriac în Unicredit Bank SA, cea mai mare tranzacţie din domeniul forestier prin care Ikea a intrat în posesia a 33.000 ha de pădure prin achiziția Greengold Value Forests și intrarea pe piața din România a gigantului fond de investiții american, Blackstone, prin achiziționarea unei participații în Superbet.

Mircea Ciocirlea

Mircea s-a alăturat departamentului de Corporate M&A al Wolf Theiss în anul 2013, după o colaborare de 5 ani cu o altă firmă de avocatură internațională.

Parcursul profesional în cadrul Wolf Theiss se bazează pe performanță și calificări mai degrabă, decât pe „vechimea” în profesia de avocat. Promovarea în poziția de Counsel este o recunoaștere/încununare a contribuției profesionale deosebite atât a Andreei, cât și a lui Mircea la dezvoltarea departamentelor din care fac parte, dar mai ales a firmei și consolidării poziției acesteia pe piața din România.”, a declarat Bryan Jardine, Avocat Coordonator al biroului Wolf Theiss din Bucureşti.