Castrol România susţine cu o donaţie de 345.000 lei Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central din București pentru a crește capacitatea de testare pentru Covid-19

Castrol Romania, unul dintre cei mai importanți producători globali de lubrifianți, a donat suma de 345.000 lei Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila”, pentru a susține capacitatea de testare a pacienților pentru COVID-19.

Donația a fost utilizată în vederea achiziționării unui echipament de tip sistem deschis automat RT-PCR, de capacitate mare și kituri consumabile – PCR, care vor fi utilizate în testarea pentru COVID-19.

Echipamentul va crește capacitatea de testare în analiza medicală de laborator din cadrul spitalului prin furnizarea a opt module de testare independente care pot să analizeze eșantioane în mai puțin de două ore.

“Cu toții avem un rol important de jucat în această perioadă dificilă. Ne pasă de sănătatea și siguranța angajaților noștri, a clienților, a distribuitorilor și a comunităților noastre. Sperăm că prin această contribuție să ajutăm în lupta împotriva unei amenințări care a schimbat lumea în care trăim într-un mod rapid și extrem de complex”, spune Marian Drăgan, Head of Country, Castrol Lubricants RO.

Despre Castrol

Castrol este unul dintre cele mai importante branduri de lubrifianți din lume. Pasiunea pentru performanță și inovație a permis brandului să creeze pentru mai bine de 120 de ani uleiuri care stau în centrul a numeroase pionierate tehnologice terestre, aeriene, maritime și din afara spațiului. Lucrând în foarte strâns parteneriat cu clienții săi, Castrol reușește să depaseasca constant barierele tehnologiei, să dezvolte produse de înaltă performanță potrivite nevoilor acestora și să alimenteze în moduri absolut inovative provocările pionierilor din întreaga lume. Anul acesta, Castrol Romania a primit, pentru a cincea oară, premiul și recunoașterea de Superbrand în cadrul Consumer Superbrands România, pentru anii 2019.

www.castrol.ro

Despre Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central

Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” este unitate medico- militară de categoria I-a, fiind reacreditat în categoria a II-a, în conformitate cu Ordinul Preşedintelui ANMCS nr. 280/21.11.2018, având un nivel de competenţă ridicat, asigură asistenţă medicală la nivel regional, deservind populaţia judeţului din aria sa administrativ-teritorială, precum şi din alte judeţe datorită infrastructurii tehnice, umane şi de suport logistic pe care acesta o deţine.

www.scumc.ro