Clinica Virtuală a fost răspunsul rapid al Rețelei de sănătate REGINA MARIA la principala întrebare apărută în rândul pacienților

În această perioadă, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA a avut o serie de inițiative dedicate pacienților pentru găsirea celor mai potrivite soluții de continuare a actului medical, în mediul online.

Clinica Virtuală a fost răspunsul rapid al Rețelei de sănătate REGINA MARIA la principala întrebare apărută în rândul pacienților: cu cine pot discuta problemele medicale, în timp ce rămân acasă, în izolare?

Astăzi, numărul celor care au beneficiat de consultații pe noua platformă a depășit cifra de 10.000, arătând astfel cum telemedicina ne ajută să identificăm și urmărim multidisciplinar cazuri din orașe diferite ale țării și din afara țării. Pentru prima oară granițele și distanțele au devenit nesemnificative, iar problemele medicale apărute în această perioadă au primit ajutorul necesar, lucru pentru care trebuie să le mulțumim celor 400 de medici care au acordat consultații.