FSA Technologies Romania, s-a alaturat cu succes luptei impotriva raspandirii virusului COVID-19 prin realizarea unor linii de asamblare destinate productiei de masti medicale, in doar doua saptamani

JR Automation, filiala detinuta integral de Hitachi Ltd. (TSE: 6501), continua lupta impotriva raspandirii COVID-19, prin livrarea a inca unui echipament destinat productiei de masti medicale, in timp record si anume in doar doua saptamani de la confirmarea comenzii.

FSA Technologies, membra a JR Automation a construit de-a lungul anilor echipamente speciale si linii de asamblare pentru diverse industrii, iar acum a decis sa se concentreze pe sprijinirea atat a mediului public cat si a celui privat prin realizarea, construirea si instalarea de echipamente necesare pentru productia de materiale de prima necesitate in aceasta perioada critica.

“Echipa noastra din Romania a dat dovada de solidaritate, am implicat mai multe departamente care au interactionat pe tot parcursul realizarii proiectului astfel incat am reusit sa il finalizam si sa il livram, intr-un timp extrem de scurt”, a precizat Dorin David, CEO FSA Technologies Romania. “ Acesta este primul echipament realizat de FSA Technologies Romania, dedicat productiei de masti medicale si lucram intens la alte cateva proiecte de acest fel pentru a satisface cererea venita din partea clientilor nostri globali. Suntem dedicati ideii de sprijinire a personalului din prima linie si dorim sa ajutam comunitatile noastre, sa ramana in siguranta si sa fie sanatoase. “

Managerii proiectului si echipele de inginerie mecanica si control au lucrat impreuna cu echipa lantului de aprovizionare pentru a se asigura ca toate componentele au fost livrate la timp, chiar si in cazurile in care procesele de achizitie au fost perturbate de restrictiile COVID-19. Echipele din asamblare si montaj, au lucrat in ture pentru a asambla echipamentul si a-l instala in doar doua saptamani de la primirea comenzii.

FSA Technologies este pregatita sa ofere echipamente automate pentru lupta impotriva COVID19. Cu expertiza dovedita in tehnologie avansata, solutii automate inovatoare alaturi de sprijinul global si resursele JR Automation si Hitachi, compania este bine pozitionata pentru a ajuta producatorii globali, sa aiba un impact puternic asupra acestei pandemii.

Despre FSA Technologies FSA Technologies proiecteaza si construieste solutii de automatizare personalizate pentru clientii europeni din industria automotive si industria bunurilor de consum. FSA Technologies isi desfasoara operatiunile prin fabricile din Cluj, Romania, Besancon, Franta, cu un birou suplimentar de inginerie in Valence, Franta.

Cu peste 310 angajati in Franta, Romania si Germania, FSA are 800.000 de ore de aplicatii dezvoltate in fiecare an si sute de proiecte livrate si instalate in tari de pe cinci continente. FSA Technologies a fost achizitionata de JR Automation in 2017.

Despre JR Automation

Infiintata in 1980, JR Automation este un furnizor principal de solutii automatizate de productie si tehnologie inteligenta care rezolva provocarile cheie ale domeniului de productie industriala. JR Automation serveste clienti de pe tot globul intr-o varietate de industrii, inclusiv industria auto, stiintele vietii, aerospatiala si multe altele.

In 2019, JR Automation a fost achizitionata de Hitachi, Ltd., datorita unui efort strategic pentru a oferi o conexiune perfecta intre spatiul fizic si cyber pentru producatorii si distribuitorii industriali din intreaga lume. Cu acest parteneriat, JR Automation ofera clientilor o solutie unica, cu o singura sursa, pentru integrarea completa a activelor lor fizice si a informatiilor despre date, oferind viteza, flexibilitate si eficienta sporita pentru atingerea viziunilor Industriei 4.0.

JR Automation are peste 2.000 de angajati in cele 23 de fabrici din America de Nord, Europa si Asia. Accesati https://www.jrautomation.com pentru mai multe informatii.

Despre Hitachi

Ltd Hitachi, Ltd. (TSE: 6501), cu sediul in Tokyo, Japonia, se concentreaza pe afaceri de inovare sociala care combina tehnologia operationala, tehnologia informatiei si produsele. Veniturile consolidate ale companiei pentru anul fiscal 2018 (incheiat la 31 martie 2019) au fost de 9.480,6 miliarde de yeni (85,4 miliarde de dolari), iar compania are aproximativ 296.000 de angajati in intreaga lume. Hitachi ofera solutii digitale utilizand Lumada in cinci sectoare, inclusiv Mobilitate, Viata Inteligenta, Industrie, Energie si IT, pentru a creste valoarea sociala, ecologica si economica a clientilor nostri. Pentru mai multe informatii despre Hitachi, vizitati site-ul web al companiei la https://www.hitachi.com