În data de 9 martie 2020, UniCredit Consumer Financing lansează o campanie Spring Sale cu o ofertă specială privind Creditele de Nevoi Personale care va fi disponibilă exclusiv online pe www.unicredit.ro

Luni, 9 martie 2020, între orele 09:00 – 17:00, UniCredit Consumer Financing IFN SA desfășoară o campanie de reduceri de primăvară care include o ofertă de creditare privind Creditele de Nevoi Personale cu o dobândă fixă de doar 6,99%/an pentru primii 200 de clienți care accesează campania. Campania va fi disponibilă exclusiv online pe https://www.unicredit.ro.

“Prin lansarea campaniei de Spring Sale dorim să susținem realizările clienților noștri. Este normal ca primăvara să vină cu noi planuri, dar și mai normal ca aceste planuri să fie realizate. Așadar, ne dorim să le oferim clienților participanți la campanie posibilitatea să se bucure de lucrurile care contează pentru ei printr-o ofertă de creditare cu dobândă fixă redusă la 6,99%/an”, a declarat Eugenia Bolboros, Membru Directorat UniCredit Consumer Financing.

Primii 200 de clienţi care aplică on-line pe data de 9 martie, între orele 09:00 – 17:00, pentru un Credit de Nevoi Personale sau pentru Refinanțarea altor împrumuturi deținute la alte instituții financiare din România și care au sau vor deschide un cont curent la UniCredit Bank S.A., vor beneficia, dacă îndeplinesc condițiile pentru aprobarea creditului, de oferta specială de creditare ce include o dobândă specială, fixă, de 6,99%/an și încheierea unei asigurări de viață. Oferta se aplică pentru orice sumă finanțată între 1.500 și 100.000 lei și presupune atașarea unei asigurări de viață cu primă unică finanțată de 0,15% din valoarea creditului înmulțit cu perioada de creditare, aceasta oferind protecție clienților în cazul incapacității de plată din diverse motive precum șomajul sau pierderea capacității de muncă.

Mai multe detalii sunt disponibile în Regulamentul Campaniei disponibil pe www.unicredit.ro.

Cu titlu de exemplu, pentru un Credit de Realizări Personale oferit de UniCredit Consumer Financing IFN SA (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate) în valoare de 45.000 lei, pe 60 de luni: rata dobânzii anuală fixă de 6,99% (redusă de la oferta standard de 12,99%/an), comision de analiză dosar de 250 lei (perceput în cazul acordării creditului), comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare este 981,81 lei (pentru rate egale), valoarea totală plătibilă 58.908,42  lei, DAE 7,71%. Oferta de dobândă de 6,99%/an este valabilă fără necesitatea virării veniturilor într-un cont curent și doar pentru clienții care optează pentru atașarea unei asigurări de viață cu primă unică finanțată (de 0,15% din valoarea creditului înmulțit cu perioada de creditare). Asigurarea de viață este emisă de Generali România Asigurare Reasigurare S.A. prin UniCredit Consumer Financing IFN SA în calitate de Agent Auxiliar, înregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiară cu numărul RAJ – 6502078.

Note: Creditele de Realizări Personale sunt oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. prin UniCredit Bank S.A., intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. Decizia de creditare aparține exclusiv UniCredit Consumer Financing IFN S.A., Creditorul rezervându-și dreptul de a solicita, după caz, orice documente necesare în analiza de creditare, conform normelor sale interne și reglementărilor legale în vigoare.

Despre UniCredit Consumer Financing

UniCredit Consumer Financing IFN SA este parte a grupului UniCredit Bank din România și și-a început activitatea în 2008. Specializată în finanțarea persoanelor fizice, instituția financiară oferă credite de nevoi personale fără ipotecă și carduri de credit prin rețeaua de sucursale a UniCredit Bank, credite de consum în magazine prin rețeaua de parteneri comerciali, precum și credite auto prin rețeaua de parteneri auto, la dealerii acestora.

Despre UniCredit

UniCredit Bank este parte a UniCredit, banca comercială paneuropeana simplă și de succes, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate și de Investiții, oferind bazei sale de clienți o rețea unică vest-, central- și est-europeană. UniCredit oferă clienților săi atât expertiză locală cât și internațională, oferindu-le acces de neegalat la banci de top din cele 13 piețe cheie ale sale prin intermediul rețelei bancare europene: Italia, Germania, Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Romania, Rusia, Slovacia și Slovenia. Prin intermediul unei rețele internaționale de reprezentanțe și agenții, UniCredit deservește clienți în alte 18 țări din întreaga lume.