Marisiensis se amână pentru luna octombrie 2020

În contextul evenimentelor epidemiologice recente, pentru a minimaliza riscul de transmitere a COVID-19 și pentru a ne conforma normelor de sănătate publică, Marisiensis https://marisiensis.ro anunță amânarea a celei de-a XXIV-a ediții a Congresului Științific Internațional pentru studenți, tineri doctori și farmaciști Marisiensis pentru perioada 21 – 25 octombrie 2020.

„Perioada anunțată va fi mai sigură și mai potrivită pentru acest tip de eveniment, deci nu va prezenta niciun risc pentru participanții noștri. Totodată, toate abstractele vor fi publicate dacă sunt validate de către comisia de evaluare”, spune Paul Cotoi, Președintele Ligii Studenților din Târgu Mureș și Organizator al Marisiensis.

Participanții care s-au înregistrat și au plătit taxa de participare au următoarele posibilități:

  • Cei care doresc să participe la Congres, la data specificată își vor păstra conturile în conformitate cu pachetul de participare dobândit și nu vor plăti taxe suplimentare.
  • Cei care doresc să se retragă din Congres, vor completa formularul de rambursare:https://marisiensis.ro/

Ca viitori profesioniști din domeniul sănătății, avem datoria de a preveni transmiterea acestei pandemii și de a rămâne la curent cu evoluția acesteia pentru a ne menține în siguranță atât noi, cât și oamenii cu care interacționăm.

Despre Marisiensis

Marisiensis este o oportunitate pentru studenții, tinerii medici și farmaciștii din România să isi dezvolte cunoștințele teoretice și practice din lumea medicală, să asiste în cadrul unor manifestări științifice, să aibă acces la lucrări de referință din medicină de la lectori recunoscuți pe plan național și internațional. Este singurul congres internațional de acest calibru și un punct de referință al evenimentelor medicale din România. Ajuns la XXIV-a ediție, congresul își propune să aducă laolaltă participanți (lectori, medici și viitori medici sau farmaciști) din mai multe țări pentru discuții și schimb de experiență.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne vizitați la adresa https://marisiensis.ro și pe facebook la https://www.facebook.com/Marisiensis

Despre Liga Studenților din Târgu Mureș (LSTGM)

Liga Studenților din Târgu Mureș (LSTGM) este o organizație non profit, cu caracter socio-profesional, autonomă creată pentru a apăra și promova drepturile și interesele studenților din Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, indiferent de sex, religie, etnie, naționalitate sau convingeri politice, prin toate mijloacele legale de care dispune.

LSTGM a fost fondată la data de 1 martie 1990 de către un grup de studenți care au considerat absolut necesară creearea unei organizații care să le reprezinte drepturile și interesele.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne vizitați la adresa https://www.lstgm.ro și pe facebook la https://www.facebook.com/Marisiensis