Tax & Finance Forum se mută în online! Aflați totul despre noul context legislativ și fiscal pe 17-18 iunie 2020

În perioada 17-18 iunie 2020, BusinessMark are plăcerea să vă invite la o nouă ediție a „Tax & Finance Forum”, eveniment ce va avea loc pentru prima dată online.

Adresat atât companiilor din mediul privat, cât și celor din sectorul public, evenimentul va aborda cele mai importante aspecte legislative și fiscale, principalele provocări pentru contribuabilii români și soluții de adaptare la contextul provocat de noul coronavirus.

Prima zi a evenimentului, 17 iunie 2020, va fi dedicată unei conferințe la care vor participa, în calitate de speakeri:

 • Anca Macovei, Senior Manager Servicii fiscal, PwC România;
 • Mitel Spătaru, Tax Partner, FiNEXPERT;
 • Alexandru Aparaschivei, Partener, NNDKP Consultanță fiscală;
 • Alina Andrei, Partener, Cabot Transfer Pricing;
 • Cristian Herghelegiu CEO Dendrio & VP of Technology, Bittnet Group;
 • Ovidiu Bălăceanu, Senior Managing Associate, Reff & Asociații | Deloitte Legal România;
 • Maria Popa, Tax Manager, PKF Finconta;
 • Adrian Simionescu, Transfer Pricing Partner, TaxWise;
 • Iulian Panfiloiu, Senior Manager Servicii fiscale, PwC România;
 • Adrian Stănescu, CFO, Bittnet Group;
 • Lelia Grigore, Litigation Department Manager, Dobrinescu Dobrev SCA;
 • Narcisa Chirilă, Tax Manager, PKF Finconta;
 • Mihai Ventoniuc, Senior Tax Consultant, Deloitte România;
 • Oana Dobre, Senior HR & Social Security Tax Consultant, PKF Finconta

Ei vor prezenta și analiza teme de interes, dintre care amintim: principalele măsuri pentru sprijinirea mediului de afaceri și perspectiva fiscală, măsuri fiscale cu impact asupra relației angajator-angajat în contextul pandemiei, soluții de îmbunătățire a fluxului de numerar și reducere a costurilor din perspectiva relansării economice, aspecte privind impozitele și taxele – bonificații, amânări la plată, prețurile de transfer și noua ordine globală post COVID-19, modificări ale lanțurilor globale de distribuție (supply chains) și implicațiile prețurilor de transfer la nivelul european și local, raportarea aranjamentelor transfrontaliere în România, cele mai noi practici în controlul documentației de prețuri de transfer, cazuri recente de TVA la Curtea de Justiție a Uniunii Europene, măsuri adoptate de autorități în contextul COVID-19 – implicații în zona taxelor de mediu.

Vom continua pe 18 iunie 2020 cu două seminarii de câte două ore, ce vor acoperi subiecte de fiscalitate de interes pentru mediul de afaceri.

SEMINAR I – Modificări fiscale în contextul COVID-19, certitudini și incertitudini, susținut de trei reprezentanți FiNEXPERT: Elena Gogoneață (Tax Manager), Cristiana Oprea (Tax Manager) și Mitel Spătaru (Tax Partner).

SEMINAR II – Finanțarea inter-company și implicațiile COVID-19, susținut de reprezentanții PKF FINCONTA: Florentina Șușnea (Managing Partner) și Nilanjan Nag (Transfer Pricing Manager).

Mark your B2B opportunity, alături de BusinessMark! Mai multe detalii despre Tax & Finance Forum – eveniment online, modalitatea de înscriere și agenda evenimentului puteți afla AICI.  Prețul unui bilet pornește de la 147 RON + TVA. Totodată, la înscrierea mai multor persoane beneficiați de discount de grup: 10% – două persoane, 15% – trei persoane, 20% – patru sau mai multe persoane.

Eveniment organizat de BusinessMark, susținut de: PWC România, FiNEXPERT, Cabot Transfer Pricing, TaxWise, PKF FINCONTA, Dobrinescu Dobrev SCA.

Partener de tehnologie: Dendrio

Cu susținerea:  Camera Consultanților Fiscali, ACCA

Radio-ul oficial al evenimentului: Europa FM

BusinessMark sprijină: Plantăm Fapte Bune în România, The Social Incubator

Parteneri media: BURSA, Transilvania Busines, Debizz, Financial Market, Jurnalul de Afaceri, energynomics.ro, Clujul de Buzunar, administratie.ro, Global Manager, Business Press, MATEK, FinzOOm, Top Business, birouinfo.ro, depozitinfo.ro, Piața Trade Services, Comunicate PR, spatiulconstruit.ro.

***

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu” prin care ne propunem să oferim mediului de afaceri românesc un spaţiu profesionist de discuţii şi networking. Combinând  metode de comunicare şi business matchmaking, oferim partenerilor noștri modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.