UTI Facility Management va asigura mentenanță pentru 26 de magazine Penny Market din România

UTI Facility Management va asigura servicii de mentenanță preventivă și corectivă pentru sisteme și instalații termice, electrice, sanitare, curenți slabi, stații de pompare anti-incendiu, ventilație, climatizare și automatizare în 26 de magazine Penny Market, deschise de retailerul Rewe România.

Echipele de specialiști vor interveni 24/24, 7/7 în aceste locații, aflate în diferite regiuni din țară: Moldova, Muntenia și Dobrogea.

Pentru domeniul retail sunt vitale atât intervențiile cu rol de remediere a unor defecțiuni, cât și serviciile de întreținere a echipamentelor și sistemelor prin inspecții periodice, trimestriale și semestriale, care permit derularea continuă a activității fără sincope.

UTI Facility Management este o companie cu capital integral românesc și care furnizează soluții complete de facility management și administrare a clădirilor pentru diverse industrii: ansambluri rezidențiale, spații comerciale și industriale, bănci, aeroporturi, furnizori de utilități, infrastructuri critice și obiective cu grad înalt de securitate, hoteluri, stadioane și săli de concerte, spitale, instituții de învățământ și administrative.

În 2019 firma a avut o cifră de afaceri de peste 19 de milioane de euro.