Lansarea lucrării Carta Albă a Turismului din România, ediția 2019

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR) și Groupama Asigurări, cu sprijinul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri au plăcerea să vă invite luni, 10 februarie 2020, începând cu ora 14.00, la sediul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri (Calea Victoriei, nr. 152, sector 1, Bucureşti), sala 227, la evenimentul de lansare a celei de-a doua ediții a studiului “Carta Albă Turismului din România”, barometrul turismului din țara noastră.

Lucrarea va prezenta principalele caracteristici, riscuri, vulnerabilități și oportunități ale sectorului turistic, cu scopul de a influența viitoarele politici publice în domeniu și va furniza informații cu privire la specificul turismului pe două domenii importante: unități de cazare și agenții de turism.

În cadrul evenimentului vor lua cuvântul Florin JIANU – Președintele CNIPMMR, Răzvan E. PÎRJOL – Secretar de Stat în Ministerul Economiei, Energiei și Mediul de Afaceri, Francois COSTE – CEO Groupama Asigurări, Dragoș ANASTASIU – AHK și Călin ILE – Președintele Federației Industriei Hoteliere din România.

Jurnaliștii interesați să participe sunt rugați să se acrediteze, transmițând datele de contact (nume, prenume, instituția media pe care o reprezintă, funcția, seria și numărul actului de identitate) până luni, 10 februarie a.c., ora 12:00, la următoarea adresă de e-mail: comunicare@mturism.ro.