Alexandru Georgescu este noul Director Național Vânzări al Groupama

Groupama, unul dintre liderii pieței de asigurări din România, anunță numirea lui Alexandru Georgescu în poziția de Director Național Vânzări și membru al Comitetului Executiv al companiei, începând cu data de 1 septembrie 2022.

Din această poziție, Alexandru Georgescu va dezvolta strategia de vânzări în linie cu valorile Groupama și va coordona implementarea planurilor de acțiuni pentru a continua dezvoltarea sustenabilă a companiei în piaţa de asigurări.

”Alegerea lui Alexandru pentru această poziție este justificată nu doar prin experiența sa bogată în industria asigurărilor, ci și prin profesionalismul și caracterul de care a dat dovadă în cei 13 ani de când este alături de echipa Groupama. Alexandru a avut o contribuție importantă la realizările companiei, astfel că am încredere în abilitatea lui de a coordona cu succes activitatea canalelor noastre de vânzări, pentru a răspunde cât mai bine deopotrivă planurilor noastre de dezvoltare durabilă și nevoilor clienților și partenerilor noștri”, a declarat François Coste, CEO Groupama.

”Sunt mândru că fac parte din echipa Groupama încă de la început, că am crescut și m-am dezvoltat într-o companie cu valori și principii puternice, alături de o echipă performantă. În centrul strategiei noastre de vânzări, ca de altfel al întregii noastre activități, vor sta mereu clienții și partenerii noștri, alături de care ne propunem de fiecare dată să dezvoltăm relații de lungă durată, bazate pe încredere, un lucru atât de necesar într-o lume expusă riscurilor. Mă bucur pentru acest nou rol și am încredere că vom reuși împreună să ne atingem obiectivele de creștere durabilă și sustenabilă”, a declarat Alexandru Georgescu, Director Național Vânzări Groupama.

Alexandru este membru al echipei Groupama încă de la intrarea Grupului în piața din România și are o experiență bogată în industria asigurărilor, în roluri multiple din structura de vânzări, de la Inspector Vânzări, Director Agenție, la Director Zonal și Director Brokeri, Leasing și Parteneriate Strategice.

În calitate de Director Național Vânzări Groupama, Alexandru va coordona Direcția Vânzări Rețea Proprie, Direcția Brokeri Internaționali și Leasing, Direcția Brokeri Retail, Direcția Parteneriate Strategice Bancassurance, Departamentul Analiză și Dezvoltare Vânzări.

 

Despre Groupama:

Groupama, lider pe piaţa de asigurări din România, este recunoscut pentru calitatea serviciilor şi soluţiile flexibile de asigurare oferite celor peste 1 milion de clienţi individuali şi peste 80.000 de companii. Parte a unui grup internaţional de asigurări şi servicii financiare, mutualist și cu o istorie de peste 100 de ani, cu 32.600 de angajaţi deservind peste 13 milioane de clienţi la nivel global, Groupama îşi orientează strategia de dezvoltare în jurul celui mai important partener al său, clientul, pentru care dezvoltă produse şi servicii simple şi flexibile, adaptabile nevoilor acestuia, care să îi asigure continuitatea planurilor atunci când apar evenimente neprevăzute. Mai multe informații pe www.groupama.ro.