AVBS Credit: Am încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 1,4 milioane euro

AVBS Credit, brokerul de credite a terminat anul trecut cu o cifră de afaceri de 1,4 milioane euro şi cu un volum de credite intermediate de aproape 73 milioane euro.

De-a lungul celor 15 ani de activitate, AVBS Credit a intermediat aproximativ 18.000 credite, în sumă totală de peste 450 milioane de euro.

„Avem porțile deschise pentru cei care aplică pentru o franciză AVBS Credit. Îi invit pe toţi specialiştii financiari-bancari care doresc să îşi înceapă anul cu forţe proaspete, să continue activitatea în acelaşi domeniu, dar sub o altă formă, ca brokeri de credite. Doritorii pot să ne viziteze la sediul central al AVBS Credit pentru 1-2 săptămâni, pentru a vedea „la cald” cum se desfășoară activitatea de brokeraj de credite și pentru a-și forma o opinie corectă în privința compatibilității cu rolul de broker de credite în sistem de franciză, antreprenor prosper și de succes”, declară Valentin Anghel, CEO & Founder AVBS Credit.

Brokerii AVBS Credit au posibilitatea de a servisa cu credite o paletă cât mai largă de clienți (ca broker de credite ai zeci de produse de creditare disponibile, de la 35 de bănci și IFN-uri partenere). Principalul palier de creştere constantă a AVBS Credit s-a dovedit a fi servisarea impecabilă a clienților și îmbunătățirea constantă a serviciilor de intermediere credite.

În perioada ianuarie – decembrie 2022, brokerul de credite AVBS Credit a înregistrat o cifră de afaceri de 1,4 milioane de euro şi a intermediat un volum total de credite care însumează 73 milioane de euro, din care 81% au fost credite ipotecare, 10% credite de nevoi personale, 6% credite Noua Casă și 3% alte tipuri de credite (în special credite pentru persoane juridice și carduri de credite).

Față de 2021, compania se bucură de o creștere de peste 12% în privința volumului intermediat de credite ipotecare, în vreme ce volumul de credite Noua Casă a scăzut cu aproape 36% în 2022 față de anul precedent. Astfel, se poate constata că în contextul majorării IRCC, în 2022, oamenii au ales creditele ipotecare cu dobânzi fixe în detrimentul creditelor Noua Casă cu dobânzi variabile.

Demn de menționat este faptul că din cele 59 de milioane de euro intermediate sub forma creditelor ipotecare, 60% din volum au fost credite ipotecare de refinanțare. Un număr mare de debitorii din țara noastră și-au refinanțat anul trecut creditele Prima Casă legate de ROBOR și creditele Noua Casă legate de IRCC în credite ipotecare cu dobânzi fixe pe 3-5-8 sau 10 ani, ulterior dobânzile acestor credite devenind variabile până la finalul rambursării, fiind formate de marjele băncilor + IRCC.

În privința creditelor pentru persoane juridice, în 2022 compania și-a majorat vânzările cu 50% față de anul trecut.

Pentru anul 2023, brokerul îşi propune să intermedieze un volum total de credite cu cel puțin 35% mai mare decât în 2022 și să își extindă rețeaua de francize în cele mai mari orașe din țara noastră. Principalele orașe vizate pentru extinderea francizei AVBS sunt București, Brașov, Cluj, Oradea, Sibiu, Timișoara.

Până la sfârșitul lunii martie 2023, specialiștii din domeniu financiar-bancar cu o experiență de cel puțin 2 ani primesc franciza AVBS Credit la jumătate de preț.

Reţeaua AVBS Credit este formată din 45 de francize, în peste 20 de orașe din România, iar brokerii de credite din rețea intermediază GRATUIT toate tipurile de credite, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice.

AVBS Credit lucrează cu peste 35 de bănci și IFN-uri din România, iar serviciile sunt gratuite pentru clienții care optează pentru un credit. AVBS Credit este membră A.R.B.C. (Asociația Română a Brokerilor de Credite). Accesează franciza AVBS Credit de aici: https://www.avbs.ro/franciza-avbs.