AVON susține gimnastele României la Jocurile Olimpice și lansează noua gamă Oh – So Tokyo

AVON lansează noua gamă de make-up Oh – So Tokyo, inspirată de Jocurile Olimpice, și susține gimnastele României Larisa Iordache și Maria Holbură la ediția desfășurată anul acesta.

Prin campania Aur La Frumusețe, AVON invită atât influencerii, cât și pe toți cei care vor să le motiveze pe reprezentantele țării noastre, să posteze un mesaj de încurajare folosind hashtag-ul #GoTokyo, fiind alături de fete și susținându-le să aducă acasă cât mai multe medalii.

Culori vibrante și ambalaje unice, inspirate de metropola japoneză

Noua gamă în ediție limitată este formată din cinci produse versatile: primer elixir iradiant, nuanțator pentru buze și pomeți, fard de pleoape cu pigment intens, fard de obraz ombre cu finish radiant și contur pentru ochi cu pensulă pentru ultra precizie. Colecția reunește culori vibrante, spectaculoase, menite să creeze un machiaj demn de podium.

Produsele Tokyo au un format special, cu ilustrații create de Kanako Sasaki, pictoriță și ilustratoare celebră din Japonia.

Susține reprezentantele României la Jocurile Olimpice

Odată cu lansarea noii game, AVON este alături de gimnastele Larisa Iordache și Maria Holbură la ediția de anul acesta a Jocurilor Olimpice și a creat hashtag-ul #GoTokyo pentru toți cei care își doresc să le susțină.

Larisa Iordache este cvadruplă medaliată mondială și de 14 ori medaliată europeană, în timp ce Maria Holbură a participat la numeroase competiții internaționale, unde a obținut rezultate excepționale.

Campania Aur La Frumusețe își propune să adune cât mai multe mesaje de încurajare pentru gimnastele care reprezintă țara noastră și să aducă bucuria Jocurilor Olimpice prin culorile vibrante ale noii game Oh – So Tokyo.

 

Despre AVON

AVON este prezent de peste 23 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și independenţă femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.