CCC România a deschis în luna august două magazine noi în Târgoviște și Oradea

Pe 20 și 27 august 2020, CCC România a deschis două noi magazine în Târgoviște, în centrul comercial Dâmbovița Mall, și în Oradea, în cadrul retail park-ului NEST Oradea. Astfel, rețeaua națională CCC a ajuns în această lună la 75 de unități deschise. După inaugurarea magazinului din Oradea, CCC are acum patru magazine în oraș, pe lângă cele trei unități deja existente (în centrele comerciale Lotus, Auchan și Prima Shops).

„Suntem hotărâți să ne continuăm strategia de extindere, în ciuda contextului post-pandemic social și economic încă nefavorabil. Înțelegem că acesta este un an atipic și foarte dificil, dar depunem eforturi consistente pentru a rămâne în linie și a ne recupera. Deși jumătate din luna iunie, lunile iulie și august sunt luni pe deplin operaționale pentru noi, efectele pandemiei au fost foarte vizibile și au afectat puternic atât traficul din magazine, cât și puterea de cumpărare, nevoile de bază și interesul clienților. Ne adaptăm oferta comercială și strategiile de vânzare și marketing pentru a depăși această provocare. De aceea, pentru sezonul estival, precum și pentru noua colecție de toamnă, nu numai că am adus o gamă largă de modele de pantofi și accesorii la modă, accesibile ca preț, dar am îndeplinit și nevoile actuale ale clienților cu promoții și reduceri atractive, atât în ​​magazine, cât și online, declară Joanna Jozwiak, General Manager CCC România.

Pe de altă parte, noile proiecte e-commerce lansate de CCC în România în iulie a.c., respectiv aplicația mobilă și Clubul CCC, se află pe un trend ascendent – din ce în ce mai mulți utilizatori își instalează aplicația și devin membri ai Clubului prin intermediul noilor canale, lună de lună. Aplicația oferă suport adițional canalului e-commerce și, totodată, sprijină vânzările din magazinele fizice. De la lansare și până în prezent, au fost înregistrate aproape 65.000  de instalări pe dispozitive mobile.

Cu ocazia noilor deschideri din Târgoviște și Oradea, CCC și-a întâmpinat clienții nu doar cu discountul standard de 20% pentru toate produsele, dar și cu promoția specială Back-to-School și discounturi de 20% sau 30% pentru cumpărarea a două, respectiv trei produse. Ambele magazine au fost deschise în conformitate cu reglementările de siguranță pentru clienți și angajați. Regulile de bază sunt încă afișate în toate magazinele CCC și la casele de marcat și sunt luate în permanență măsuri pentru păstrarea unei distanțe de siguranță.

Campania actuală Back-to-School este prima dintre campaniile CCC care anunță sezonul Toamnă-Iarnă 2020. Reclama TV este difuzată pe principalele posturi de televiziune, iar clienții pot beneficia de o ofertă specială atât în magazinele tradiționale, cât și online: 20% discount pentru sneakerși, teniși și pantofi casual de la cele mai renumite branduri sport, precum Adidas, Puma, Reebok, New Balance, Skechers și Sprandi.

 

 

Despre CCC

Grupul CCC este liderul incontestabil al pieței de retail de încălțăminte din regiunea CEE și unul dintre cei mai mari producători de pantofi din Europa. Prin magazinele online disponibile în Polonia, în alte țări europene și acum și în România, CCC este unul dintre retailerii de top și pe segmentul e-commerce.

CCC urmează ultimele tendințe globale în modă și se adresează femeilor, bărbaților și copiilor din toate categoriile de vârstă. Cu peste 1200 de magazine în 23 de țări și 50 de platforme mobile, în Europa și în alte părți ale lumii, CCC îi ajută pe clienți să își definească stilul și le oferă spații generoase, moderne de cumpărături, offline și online, la prețuri competitive.

CCC operează sub principiul “casă de branduri”, oferind mai multe branduri de încălțăminte și accesorii sub același acoperiș.