CEC Bank devine partener „The Color Run”

CEC Bank, banca românească cu cea mai lungă tradiție și cea mai extinsă rețea din România, devine partener „The Color Run™” – cursele de alergare stradală în culori, organizate în cele mai mari orașe din țară.

„Cursele The Color Run™ au devenit deja evenimente emblematice. Suntem bucuroși de asocierea CEC Bank cu The Color Run™. Fair-play-ul, sănătatea, bucuria și originalitatea sunt valori pe care CEC Bank le împărtășește. Avem deja o tradiție de peste 10 ani în susținerea sportului românesc – fiind principalul partener al Federației Române de Rugby încă din 2009 și ne bucurăm că ne putem alătură prin susținerea sporturilor populare”, a declarat Oltea Belciuganu, Director de Marketing al CEC Bank.

Evenimentele The Color Run sunt organizate în România începând din 2014. Anul acesta, sunt planificate șapte evenimente The Color Run în cele mai mari orașe din țară: București (25 aprilie, respectiv 12 septembrie pentru The Color Run NIGHT), Cluj-Napoca (9 mai), Timișoara (16 mai), Iași (13 iunie), Mamaia (25 iulie) și Galați (26 septembrie).

The Color Run™ – cunoscută publicului larg drept „Happiest 5k on the Planet”, este o cursă euforică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea. The Color Run™ a luat amploare odată cu lansarea sa, în ianuarie 2012, în Statele Unite ale Americii. În România, au fost organizate 37 de evenimente The Color Run™ la care au alergat, în total, 150 000 de participanți.