Centrul de Evenimente The President devine The President Club și estimează o dublare a cifrei de afaceri până la finalul anului

În perioada 2021-2022, Centrul de Evenimente The President pregătește un amplu proces de rebranding în urma căruia va adopta un nou nume: The President Club.

Obiectivul acestui rebranding este consolidarea imaginii companiei de expert al serviciilor organizatorice, precum și promovarea diversității și calității în organizarea evenimentelor private și corporate. Demarat în iunie 2021, rebranding-ul va fi realizat în mai multe etape, prima materializându-se în implementarea pe partea de identitate corporatistă cu schimbarea siglei și a denumirilor, pentru a reflecta mai bine serviciile companiei.

După perioada de criză traversată de industria HORECA, The President Club a reluat trendul ascendent întrerupt în 2020, estimând pentru sezonul 2021 un grad de ocupare de 100% a spațiilor pentru evenimentele interioare și exterioare, precum și o dublare a cifrei de afaceri a companiei comparativ cu sezonul 2020.

În aprilie 2020, The President Club raportase o cifră de afaceri cu 35% mai mare decât în anul fiscal anterior.

”The President Club este un spațiu organizat în mod profesionist, gândit ca o afacere de durată care s-a dezvoltat în mod progresiv, de la an la an. Investițiile companiei noastre au inclus crearea unor spații speciale care să deservească evenimente ample, cu participarea a peste 1000 de persoane concomitent, amenajarea ballroom-urilor cu mobilier modern și pereți mobili, utilarea profesionistă a bucătăriei cu aparatură de calitate, investiții în calificarea și retenția personalului, amenajarea terasei cu 600 de locuri, precum și investiții importante în modernizarea și întreținerea piscinei. După un an dificil pentru toată societatea, ne reîncepem activitatea organizatorică plini de entuziasm și cu forțe proaspete, pregătiți pentru a răspunde multitudinii de solicitări pentru evenimente, căci unul dintre obiectivele noastre este cel de a crea o comunitate de oameni îndrăgostiți de atmosfera petrecerilor The President Club”, a declarat Corin Romanescu, CEO The President Club.

În cei 8 ani de activitate, The President Club a organizat peste 2000 de evenimente private și corporate. Dintre acestea, peste 60% au fost evenimente private diferite (nunți, botezuri, cununii, petreceri private, prânzuri ocazionate de momente speciale din viața clienților, evenimente pentru copii etc.). Numărul evenimentelor corporate organizate în ultimii ani s-a dublat comparativ cu anii anteriori, crescând cu 30% ponderea evenimentelor de companie cu număr mare de participanți (între 400-800 de invitați).

În 2021, compania va continua investițiile în amenajarea și modernizarea terasei, a spațiilor de evenimente și a piscinei, alocând bugete de promovare, bugete pentru întreținerea și modernizarea aparaturii, precum și pentru cheltuieli legate de rebranding.

 

Despre Corin Romanescu

CEO al The President Club, Corin Romanescu activează de 20 de ani pe piața HORECA fiind martor al principalelor tendințe ale fiecărei perioade. În ultimii 8 ani a contribuit la organizarea cu succes a peste 2000 de evenimente corporate și private, oferind sfaturi practice și sprijin pentru sute de cupluri și zeci de companii din sectorul privat. Este Președinte al Asociației pentru Combaterea Sărăciei și Afecțiunilor Umane și Absolvent al UTCB – Universitatea Tehnică de Construcții București.

În ultimii ani Corin Romanescu s-a implicat în activități de leadership, inițiind derularea unor programe educaționale, sociale și culturale, pentru sprijinirea tinerei generații de profesioniști, precum Centrul de Educație Practică în Organizarea Evenimentelor Private – CEPOEP. Printre programele educaționale derulate în ultimii 3 ani se numără: ”Sănătate prin aqua gym”, ”Vinum Et Carmina”, ”Toamna se numără… nunțile”.

Despre The President Club

Situat pe malul Lacului Tei și înconjurat de vegetația parcului cu același nume, The President Club este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.

The President Club dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, între orele 10.00 – 24.00 si de 5 ballroom-uri pentru evenimente: ballroom-ul Thomas Jefferson (fost Roma) cu o capacitate între 50 si 100 de persoane, ballroom-ul Theodore Roosevelt (fost Milano) cu o capacitate între 100 și 150 de persoane, ballroom-ul George Washington (fost Verona) cu o capacitate între 150 și 400 de persoane, ballroom-ul Abraham Lincoln (fost Florența) cu o capacitate între 150 și 400 de persoane, Liberty Grand Ballroom-ul cu o capacitate între 401 și 800 de persoane, alături de o terasă cu o capacitate de 400 de persoane (The President Garden) și o piscină, The President Pool.

Serviciile oferite de The President Club includ meniuri all inclusive realizate de Chefi culinari, muzică și sonorizare, animatori, decorațiuni și aranjamente florale, servicii foto-video, Candy Bar (bufet de prăjituri), Cheese Bar (Bufet de brânzeturi), Smoke Bar (pe terasă) și Fruit Bar (Bufet de fructe).

În perioada 2013-2021, The President Club s-a implicat în comunitate, sprijinind mai multe proiecte sociale: case de copii, centre culturale, centre pentru animale abandonate etc.