Chromosome Dynamics lansează primul marketplace agroindustrial (multi-vendor) din România

La începutul acestui an, Chromosome Dynamics S.A. a demarat procesul de întemeiere a celui mai mare marketplace agroindustrial multi-vendor din România. Astăzi, Agrobazar Marketplace pune la dispoziția clienților 12 categorii menite să cuprindă tot sectorul agroalimentar, ajungând la 25.000 de produse încărcate în platformă în mai puțin de o săptămână, dintre care aproximativ 10.000 fiind deja validate.

De la alimente și băuturi, până la produse de protecția plantelor și unelte necesare pentru casă și gradină, Agrobazar Marketplace are scopul de a simplifica procesul de achiziție a celor mai importante produse pentru casa sau gospodaria fiecărui client în parte. Mai mult, noul marketplace oferă siguranța celor mai bune alegeri prin consultanță gratuită și verificarea fiecărui producător sau distribuitor partener. Intuitivă și ușor de accesat, platforma Agrobazar permite ca înregistrarea fiecărui client nou să se facă în mai puțin de 30 de secunde, doar pe baza numărului de telefon și a adresei.

Vânzătorii care dețin deja un magazin online pot începe să vândă prin intermediul plaftormei Agrobazar în mai puțin de 30 de minute datorită sistemului flexibil de import al produselor, indiferent de platforma pe care magazinele online ale acestora sunt create. De asemenea, platforma oferă vânzătorilor parteneri support tehnic 7/7, 8/24.

Agrobazar este un marketplace multi-vendor accesibil tuturor, care își propune să aducă toată industria agricolă din România într-un singur loc. Ne-am propus să listăm peste 100.000 produse până la finalul acestui an, iar până la 31 decembrie 2022, vrem să ajungem la peste 500.000 articole încărcate pe platformă și peste 500 de vânzători parteneri. Noutatea este că vrem să implicăm și micii fermieri în activitatea noastră. Suntem în proces de construcție a unei divizii fresh a marketplace-ului, unde micii producători își vor putea vinde simplu și facil produsele. Scopul nostru este creăm o comunitate mare, ce sprijină atât agricultorii din România, cât și distribuitorii care activează în zona agroindustrială”, a declarat Ionel Mugurel Gabriel, acționar majoritar al companiei Chromosome Dynamics SA. 

Scopul principal al marketplace-ului este să susțină și să simplifice procesul de vânzare-cumpărare în domeniul agro-alimentar, axându-se pe crearea unei experiențe unice pentru fiecare client în parte, Agrobazar Marketplace, prin modul în care este proiectat, facilitează realizarea unui spațiu virtual în care vânzătorii parteneri se pot bucura de o multitudine de avantaje.

Oferind suport tehnic încă din etapa de înscriere, noua platformă își asigură partenerii de cea mai rapidă integrare a produselor: ”Începe să vinzi în 30 de minute prin www.agrobazar.ro!”. Fără a exista vreo taxă de înscriere, atât micii producători locali, cât și marii distribuitori beneficiază de oportunități de full tracking și număr nelimitat de încărcări (produse), în schimbul unui comision de 10% din vânzările cu succes (retururile și refuzurile de primire nu sunt comisionate). Agrobazar Marketplace oferă vendorilor parteneri ocazia de a răspunde în mod direct întrebărilor clienților, evitându-se astfel orice eroare de natura informativă.

Chromosome Dynamics a creat un instrument complet, menit să acopere toată paleta de nevoi ale utilizatorilor, oriunde s-ar afla aceștia. De aceea, platforma este însoțită de aplicația recent lansată, Agrobazar App, actualizată acum cu noile funcționalități ale marketplace-ului online, îmbunătățind totodată experiența utilizatorului.

 

Agrobazar App poate fi descărcată aici:

iOS app:  https://apps.apple.com/ro/app/agrobazar/id1570600851

Android app: https://play.googlecom/store/apps/details?id=ro.bino.agrobazar.

 

Agrobazar este primul proiect al companiei Chromosome Dynamics S.A.

Compania a atras aproape 700.000 Euro de la investitori prin intermediul unui plasament privat, urmând ca, în perioada următoare, start-up-ul să se listeze la Bursa de Valori București, pe piața AeRO.

Chromosome Dynamics vizează ca până la finalul anului 2022 să se extindă cu marketplace-ul Agrobazar pe piața internațională.

Chromosome Dynamics este implicată activ în susținerea și tehnologizarea sectorului agricol, planurile de viitor ale companiei fiind reprezentate de o serie de soluții software și hardware high-tech care urmează sa fie lansate, scopul acestora fiind identificarea exactă a problemelor cu care se confruntă fermierii, și, respectiv, oferirea de soluții real-time pentru excelență în agricultură.

Chromosome Dynamics a fost înființată în anul 2020 de Ionel Mugurel Gabriel. Antreprenorul a anunțat în primăvara anului 2021 intenția companiei de a se lista la Bursa de Valori București.