Cooperativa Țara Mea: Creștem copiii României

Cooperativa Țara Mea începe programul pe termen lung destinat copiilor

După lansarea de săptămâna trecuta a gamei Bibu, gama destinată copiilor, astăzi conducerea Cooperativei a anunțat startul unui program ce își propune să schimbe destinele copiilor români și este menit să îi sprijine pe aceștia în creșterea și dezvoltarea unui viitor mai bun. Ideea a pornit de la scopul inițial al legendei lui Mos Nicolae, acela de a schimba in bine viața unor copii, mai mult decât de a le ofrri dulciuri o zi/an.

“Ideea a pornit in timpul pregatirilor pentru Sfântul Nicolae. Parcă in acest an nimic din ce făceam nu mai avea sens, nu mai era suficient. România are copii extraordinari, dar fără ajutor in a-si urma visul, e greu sa reușească. Este o campanie despre asumare. Noi ne asumăm sa facem cât putem pentru a împlini visurile unor copii. Sunt sigur ca si altii isi vor asuma, in acest fel, mai puțin poetic, iubirea pentru țară. Anul acesta vrem sa facem mai mult, sa le oferim copiilor nu doar daruri ci și un viitor”, spune Florin Burculescu, presedinte Cooperativa Țara Mea.

INSPIRAȚI DIN POVESTEA LUI MOȘ NICOLAE

Cooperativa Țara Mea și-a propus să ducă mai departe povestea începută acum mii de ani, poveste în care care Moș Nicolae împărțea daruri pe furiș celor mai puțin norocoși, dar daruri cu sens, care sa le dea o direcție in viață. Ajutoarele de acum vor fi chiar urmăritorii paginii de Facebook a Cooperativei. Pe pagina acestora a apărut o postare în care urmăritorii sunt îndemnați să spună propriile idei despre cum sa crestem copiii României sau sa sugereze un copil talentat, fie el vecin, nepot sau verișor. Cele mai bune 4 idei vor avea ocazia să fie implementate, iar copiii vor fi susținuți își îndeplinească un vis sau să își pună în practica talentul.

“Nu toți au posibilități și puțini ajung să își dezvolte talentul sau să își urmeze visul. Acestă neșansă ne motivează să ajutăm pe cât de mult putem”, afirmă Florin Burculescu.

Cooperativa Țara Mea este cea mai mare cooperativă agricolă din România și singura cooperatia integrată, cu activități de la cultivarea legumelor si creșterea animalelor până la producția de lactate, conserve, mezeluri si produse de bacanie. Cu peste 1300 de fermieri membri, produsele Ţara Mea, sunt acum disponibile în reţeaua de supermarketuri Kaufland, în hipermarketurile Cora şi on-line, prin emag.ro.