Crystal Cosmetics creează artă la superlativ, într-o notă de unicitate şi modernism

Credem că frumuseţea la superlativ se obţine atunci când frumuseţea naturală este completată cu arta care se pliază pe nevoia clientului. În contextul trend-ului actual, Crystal Cosmetics crează artă la superlativ într-o notă de unicitate şi modernism.

Crystal Cosmetics,  oferă servicii de înfrumusețare de înaltă calitate, datorate profesioniștilor și ofertelor lunare. Gamade servicii este concepută să satisfacă dorințele clientelor: COAFOR, VOPSIT, TRATAMENTE PENTRU PĂR, PROCEDURI SPECIALE, TRATAMENTE CORPORALE, TRATAMENTE FACIALE, MASAJ, REMODELARE CORPORALĂ, MAKE-UP, ÎNGRIJIRE MÂINI ȘI PICIOARE, EPILARE, EPILAT DEFINITIV CPL, EXTENSII PĂR, GENE FIR CU FIR 2D, 3D.

„Am ales să lucrăm cu cele mai bune branduri din lume: REVLON PROFESSIONAL, PARISIENNE, BLACK PROFESSIONAL, DANDY BEARD CARE FOR MEN, DR. MED. CHRISTINE SCHRAMMEK, GOSH COPENHAGEN, BYOTHEA, AINHOA, GERMAINE DE CAPUCCINI, NOCHE Y DIA, EXTRACARE pentru că saloanele Crystal Cosmetics înseamnă profesionalism, calitate și viziune, inovație şi artă la superlativ  iar înfrumusețarea este domeniul în care profesioniștii noștri excelează, de aceea ne aflăm într-un top al saloanelor de înfrumusețare, pe o poziție care ne onorează. Experiența noastră de aproape un sfert de secol își spune cuvântul prin numărul mare de clienți mulțumiți care ne trec pragul, dar și prin participarea noastră la prestigioase evenimente interne şi externe de hairstyling,  numeroase seminarii și training-uri de profil cu rezultate de excepție”, a precizat Cristina Ciucă mentorul acestui business de succes.

Cu apartenență directă la Intercoiffure Mondial, prin intermediul președintelui fondator – Cristina Ciucă, Crystal Cosmetics beneficiază de acces la ultimele tehnici și trenduri mondiale în domeniul hairstyling-ului. “Ne inspiram, învățăm și evoluăm împreună cu clienții noștri! Da, ne inspirăm din tot: din modă, din muzică, din arhitecturi bizare sau flori, suntem deschiși să interpretăm și să transpunem în meseria noastră orice… Creăm în continuare stilul care s-a dovedit că place – stilul CRYSTAL!”, a subliniat Cristina Ciucă, Directorul General al Crystal Cosmetics, cea care a transformat viziunea in realitate.

Relaţii şi detalii la adresa: www.crystal-cosmetics.ro.

Pe www.facebook.com/saloanecrystal/, dar și pe www.instagram.com/crystalcosmeticsonline/