Revista BUSINESS PRESS isi propune sa prezinte societati si personalitati din domeniile economice si financiare, sub forma unor materiale cu caracter general, interviuri, reportaje, colaje de date si promovari de produse, facilitand astfel schimbul de informatii intre toti cei implicati in mediul de afaceri.

CINE SUNTEM

O echipa tanara, pentru care creativitatea nu poate fi limitata.

O societate profesionala, care cunoaste mediul de afaceri romanesc.

O lume in care companiile sunt mai aproape de clienti, in care produsele si serviciile devin mai accesibile celor interesati.

VIZIUNE SI STRATEGIE

Ne aflam intr-o lume in permanenta schimbare, in care comunicarea este esentiala.

Propunem solutii inovatoare si competitive, pentru a aduce compania dvs. mai aproape de clienti. Credem in ceea ce facem si consideram ca profesionalismul si corectitudinea sunt principalele doua elemente care ne recomanda. Asumarea responsabilitatii actiunilor, dar si integritatea dovedita sunt atu-urile noastre. Suntem un partener viabil pentru proiectele companiei dvs. si ne bazam activitatea pe respectul reciproc.

“GALA PREMIILOR BUSINESS PRESS” & “PREMIILE BUSINESS PRESS CONSTRUCT”

In fiecare an, Grupul Business Press premiaza o serie de personalitati si companii din mediul de afaceri romanesc in cadrul celor doua evenimente organizate. Premiile doresc sa stimuleze valoarea, initiativa, corectitudinea si onestitatea celor implicati direct in acest sector. Deciziile de acordare a premiilor au in vedere criterii riguroase, evaluari ale specialitatilor din domeniul economic si aprecieri ale presei de specialitate.

CE FACEM

  • Editare de reviste si periodice
  • Editare de carte, brosuri si alte publicatii
  • Editare de ziare
  • Publicitate
  • Activitati de arta si spectacole
  • Consultanta de specialitate editoriala si redactionala
  • Consultanta manageriala