După prima ediție de 200 de bucăți „sold out” în 18 ore și cea de a doua care s-a bucurat de un succes la fel de mare, Cristian Onețiu a lansat cea de-a treia serie și ultima din acest an a StartUP Race, primul joc de antreprenoriat din România

Pentru cei care doresc să ofere altfel de cadouri de Crăciun, antreprenorul Cristian Onețiu are soluția: StartUP Race, jocul care creează un viitor în lumea antreprenorială, cu idei, perpespective și cu o simulare perfectă a realității, dedicat celor care și-au propus să lanseze un business în 2022 sau pentru cei care au deja o afacere și au nevoie de o nouă abordare.

Business mentorul Cristian Onețiu, care a lansat în luna octombrie primul board game produs de un antreprenor român, spune că este foarte încântat de cum a fost primită atât ideea, cât și jocul, în rândul antreprenorilor și mai ales de comenzile care îl transformă în cadoul perfect de pus sub Bradul de Crăciun. „Am primit foarte multe feedbackuri de la cei care l-au comandat și l-au testat până acum și am fost foarte încântați să descoperim că rezultatul a trei ani de muncă este util, educativ și amuzant pentru antreprenori. Rapiditatea cu care s-a vândut ne-a depășit așteptările, astfel că ne-am pregătit cu un nou stoc pentru toți care ne spun că așteaptă să îl joace în familie sau cu prietenii, de sărbători”, spune Cristian Onețiu.

Cristian și echipa sa au început lucrul la StartUP Race în 2019 și, în acești trei ani, peste 200 de oameni, inclusiv cu experiență antreprenorială, au participat la realizarea și testarea lui. Într-o singură zi, mai precis în 18 ore de la anunțul jocului, primele 200 de bucăți aflate în precomandă au fost SOLD OUT, la fel și a doua tranșă de precomenzi tot de 200 de bucăți. La finalul lunii noiembrie a fost produsă o nouă ediție, ultima pe acest an, de 600 de bucăți, din care mai sunt disponibile 150 de bucăți pe site-ul https://onetiu.com/startup-race.

StartUP Race conține 641 de piese, îmbină amuzamentul cu educația antreprenorială și reflectă precis și concret realitatea din lumea businessului, cu provocări, investiții, decizii, strategii.  O componentă unică a jocului, după cum subliniază chiar co-fondatorul companiei Life Care, este aceea a conștientizării și creării unui echilibru între business și viața personală, între timpul alocat muncii și cel dedicat relaxării și creșterii individuale. Astfel, pe lângă dezvoltarea abilităților de a face profit, scopul jocului este ca antreprenorul să aibă o afacere care să „muncească” pentru el și prin care să obțină libertate și împlinire personală. StartUP Race se adresează tuturor celor pasionați de antreprenoriat, cu vârsta peste 12 ani și necesită prezența unui număr de 1-4 jucători. Durata jocului este de aproximativ 30 de minute/jucător, iar cea totală a unui joc cu 4 membri poate cumula un termen de aproximativ 2 ore. O rundă de joc echivalează cu o lună de business din viața reală.

În prezent, Cristian Onețiu s-a stabilit în Dubai pentru a crea cel mai mare fond de investiții de proprietate imobilară fracționată. Momentan, el se află în perioada de testare și înțelegere a pieței, de dezvoltare a proiectului și de investiții.