FORTIM TRUSTED ADVISORS a asistat The HOME în procesul de identificare a spațiului comercial pentru noul showroom din Cluj-Napoca

FORTIM Trusted Advisors, companie membră a Alianței BNP Paribas Real Estate în România, a asistat The Home, retailerul online de mobilă și decorațiuni interioare, în procesul de identificare a spațiului comercial potrivit pentru deschiderea primului showroom în Cluj-Napoca. Începând cu data de 5 iunie 2021, acesta ocupă 420 mp în ansamblul Record Park, un proiect mixt dezvoltat în centrul orașului Cluj-Napoca. 

„Ne bucurăm că am putut oferi The Home cea mai bună soluție pentru deschiderea noului showroom din Cluj-Napoca, o locație care să răspundă tuturor cerințelor retailerului de mobilă și decorațiuni interioare: locație centrală, spațiu amenajat în stil arhitectural modern-industrial și ușor accesibil clienților”, a declarat Nicolae Ciobanu, Managing Partner & Head of Advisory la FORTIM Trusted Advisors.

„Fortim Trusted Advisors au fost alături de noi pe tot parcursul procesului de identificare a celui mai potrivit spațiu pentru deschiderea primului nostru showroom din Cluj-Napoca, un oraș care a cunoscut o creștere impresionantă a segmentului rezidențial. Am avut în vedere obiectivul de a oferi o experiență unică și memorabilă clienților noștri din Cluj, prin urmare o locație care să răspundă cerințelor noastre de amenajare era un must pentru îndeplinirea acestui obiectiv”, a declarat Corina Pascal, co-proprietar The Home.

Aceasta este cea de-a doua tranzacție intermediată de Fortim Trusted Advisors, după inaugurarea showroomului The Home în cadrul Sema Parc în toamna anului 2019, unde în prezent retailer-ul ocupă peste 1.200 mp, plus locuri de parcare dedicate vizitatorilor.

 

Despre The Home

The Home este un magazin online și offline de mobilier și decorațiuni interioare, fondat în anul 2015 de Corina Pascal, plecând de la filosofia conform căreia casa este locul în care orice își poate exprima creativitatea.

The Home oferă o gamă largă de produse de mobilier, decorațiuni, textile, obiecte de iluminat sau soluții de organizare a casei, oferind branduri de calitate și acoperind o varietate extinsă de modele și stiluri decorative, de la scandinav, la modern sau industrial.

 

Despre FORTIM Trusted Advisors

FORTIM Trusted Advisors este o companie membră a Alianței BNP Paribas Real Estate în România, având sediul central în București și două subsidiare în țară, la Cluj-Napoca și Târgu Mureș. Compania

oferă o gamă completă de servicii de consultanță imobiliară cu valoare adăugată prin îmbinarea know-how-ului local cu viziunea internațională. Lista serviciilor include Închirieri Spații Birouri și Industriale, Reprezentare Exclusivă a Chiriașilor și Servicii de reprezentare a Proprietarilor, Evaluare, Consultanță, Cercetare de piață, Project Management, inclusiv servicii de administrare a proprietăților, cu peste 100.000 mp în prezent sub administrare.

 

FORTIM Trusted Advisors | Membrii Consiliului Director sunt Costin Nistor – Managing Director, Nicolae Ciobanu – Managing Partner, Head of Advisory și Bogdan Cange – Managing Partner, Business Development.