Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială – Ediția a VIII-a

Marţi, 15 martie 2022, Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali a sărbătorit Ziua Mondială a Asistenţei Sociale în cadrul celei de a opta ediții a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială. Ediţia din acest an a adus în lumina reflectoarelor asistenţii sociali şi personalităţile care s-au remarcat prin devotamentul față de profesie, precum și prin munca cu comunitățile și beneficiarii în perioada pandemică 2020-2021.

Pandemia de coronavirus a fost pentru asistenţii sociali o perioadă plină de provocări. În această perioadă au fost foarte multe exemple din munca asistenților sociali care au demonstrat cât de importantă este această profesie. Oricât de dificile au fost circumstanțele, asistenții sociali au asigurat beneficiarilor lor servicii profesionale în situaţii deosebite.

Asistenții sociali au arătat mai mult ca niciodată că sunt rezilienți și dedicați muncii lor. Pentru aceste fapte asistenţii sociali merită toată recunoştinţa umană dar mai ales profesională!

Premiile acordate în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, Ediția a VIII-a, 2022 sunt:

Asistentul social al perioadei 2020 – 2021

Mirela Petcu din judeţul Vaslui

 

Asistenţi sociali ai perioadei 2020 – 2021

Silvia Vartolomei din judeţul Iaşi

Laura Andreş din judeţul Arad

Livia Cătinean din Satu Mare

Eugen Simion din judeţul Neamţ

Filip Oana Lavinia din judeţul Caraş Severin

Corina Maria Măruţoiu din jueţul Gorj

Camelia Uţă din judeţul Hunedoara

Cleopatra Heroi din judeţul Prahova

Alina Cătălina din judeţul Sibiu

George Gabriel Eenescu din judeţul Argeş

Roxana Ionela Belachlavek din judeţul Giurgiu

Tudor Adrian Morar din judeţul Maramureş

Marius Roman din judeţul Mehedinţi

Georgiana Mihaela Ioja din judeţul Bacău

Mihaela Gheorghe din judeţul Vrancea

Simona Nadia Angheloiu din judeţul Cluj

Dorina Costea din judeţul Constanţa

Sorin Marinescu din Bucureşti

Sonia Iorga din judeţul Vâlcea

 

Personalităţi care s-au remarcat în perioada 2020-2021

Vlad Dumitru Plăcintă din judeţul Botoşani

Adrian Stănulică din judeţul Dolj

Asociaţia Centrul Socio-Cultural COMMUNIO din judeţul Dâmboviţa

Mariana Topoliceanu din judeţul Braşov

 

În cadrul Galei dl. Prof. univ. dr. Doru Buzducea a primit distincţia de Ambasador al Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România şi au fost acordate distincţii sponsorilor şi partenerilor evenimentului pentru susţinearea profesiei de asistent social.

Tot aseară a fost lansată publicaţia “Milioane de Vizualizări, sute de Ştiri, un Ambasador, un Decan, Asistenţi Sociali şi un Eveniment Regal Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială 2014-2021” pentru a marca cei 8 ani de când profesia de asistent social este celebrată la un nivel de excelenţă.

Andreea Marin, Ambasadorul în Excelență în Asistență Socială a fost și anul acesta gazda evenimentului a cărui amfitrion este încă de la prima ediție. Andra a încântat publicul cu un recital extraordinar.

Informații suplimentare pe www.cnasr.ro si gala.cnasr.ro.

Colegiul Național al Asistenților Sociali reprezintă interesele profesiei de asistent social și acționează prin toate mijloacele conferite de lege pentru dezvoltarea acesteia și pentru ridicarea prestigiului ei in cadrul vieții sociale.