GEALAN deschide primul showroom din Bucureşti, în urma unei investiţii de 150.000 euro

GEALAN, unul dintre producătorii de profile din PVC din Europa, anunţă deschiderea unui showroom în Bucureşti. Dedicată profesioniştilor şi specialiştilor, locaţia va găzdui nu numai cele mai noi produse GEALAN, dar şi evenimentele din cadrul Academiei GEALAN.

Într-o clădire nou renovată şi perfect adaptată necesităţilor curente, showroom-ul GEALAN se desfăşoară pe o suprafaţă de peste 300 mp, în B-dul Iuliu Maniu, nr. 612-614. Producătorii de tâmplărie şi arhitecţii vor putea vedea toate produsele companiei, de la ferestre, uşi de intrare şi uşi culisante, la sisteme de ventilaţie. Toate sistemele inovatoare GEALAN, precum Kubus, Smoovio, suprafeţele unice Acrylcolor sau Realwood, dar şi sistemul de ventilaţie Caire şi cel antiefracţie Sense vor putea fi testate în noua locaţie.

Construit ca un sistem de referinţă pentru industrie, dar şi clienţi, noul showroom vine în completarea eforturilor de comunicare şi educare ale GEALAN. Alături de sfaturile specialiştilor din locaţie, seminariile şi instrumentele digitale, spaţiul din Iuliu Maniu va fi mereu la îndemâna specialiştilor.

 

Noul showroom va fi de asemenea gazda seminariilor din cadrul GEALAN Academy, un program special şi amplu de dezvoltare profesională, ce prezintă o nouă imagine despre soluţiile şi inovaţiile GEALAN. Programul a debutat în 2019 cu două seminarii tehnice la Bucureşti şi Cluj în care s-a discutat tema montajului tâmplăriei din PVC. Cu peste 150 de participanţi, reprezentând 50 de parteneri GEALAN, acestea au contribuit semnificativ la creşterea calităţii lucrărilor din piaţă.