Groupama lansează o nouă asigurare de sănătate pentru persoanele juridice, dedicată spitalizării și chirurgiei

Groupama, unul dintre liderii pieței de asigurări din România, lansează Asigurarea de sănătate – spitalizare și chirurgie dedicată IMM-urilor, un instrument prin care companiile, indiferent de mărime, pot oferi sprijin financiar angajaților și familiilor acestora, atunci când se confruntă cu un eveniment neprevăzut.

Asigurarea de sănătate privată este un produs ideal pentru situațiile medicale care necesită spitalizare sau chirurgie, atât în spitale private, cât și de stat, acesta putând veni în completarea abonamentului medical și a asigurării de stat. Produsul lansat de Groupama oferă posibilitatea de a personaliza asigurarea conform nevoilor organizației și preferințelor angajaților și este disponibil în două variante de accesare – ”Oriunde” (orice spital privat sau public) sau ”Regina Maria” (în Rețeaua privată de sănătate Regina Maria).

Pentru Asigurarea de sănătate – spitalizare și chirurgie ”Oriunde”, angajatorii pot opta între o asigurare economică cu îndemnizație fixă, indiferent de spitalul ales sau o asigurare flexibilă, care include și decontarea directă sau rambursarea facturii, pentru serviciile accesate în spitale private din România sau din străinătate. Pentru opțiunea ”Regina Maria” există beneficiul decontării directe, conform condițiilor contractuale.

”Asigurarea de sănătate – spitalizare și chirurgie dedicată persoanelor juridice înseamnă în primul rând continuitate, deoarece sănătatea unei afaceri este în multe situații sinonimă cu sănătatea echipei pe care acea afacere se bazează. Ea este totodată și un instrument de motivare și fidelizare a angajaților, care vine în completarea serviciilor medicale garantate în sistemul public de sănătate sau a unui abonament medical privat. Ca orice produs din portofoliul Groupama, și această asigurare poate fi personalizată în funcție de specificul activității și de nevoile angajaților. În felul acesta, angajații beneficiază de cea mai bună asigurare de sănătate, construită pe nevoile lor, iar angajatorul beneficiază de avantajul optimizării costurilor la bugetul afacerii sale”, a declarat Călin Matei, Director General Adjunct Groupama.

Suma asigurată anuală pentru fiecare angajat porneste de la 5.000 lei și poate fi multiplicată de maxim 5 ori, până la 25.000 lei/angajat/an. Asigurarea se reînnoiește anual, clientul având și posibilitatea de a alege frecvența de plată. În plus, costul asigurării este deductibil din venitul impozabil.

Indiferent de pachetul ales, se pot adăuga asigurări suplimentare, cu beneficii specifice, care vin în completarea nevoilor angajaților, printre care acces la sesiuni de consiliere, coaching și psihoterapie, chat medical cu medici dedicați prin aplicația de mesagerie WhatsApp, convalescență după spitalizare, fracturi, arsuri, boli grave sau microchirurgie.

Groupama are în portofoliu și Asigurarea Medicală Integrală Colectivă, un produs care propune o soluție completă de îngrijire a sănătății, prin prevenție, diagnostic și tratament, în parteneriat cu Rețeaua privată de sănătate Regina Maria.

Atât Asigurarea de sănătate – spitalizare și chirurgie, cât și Asigurarea medicală integrală sunt disponibile și în variante adresate persoanelor fizice.

Mai multe detalii despre fiecare produs puteți găsi pe site-ul Groupama, www.groupama.ro.

Despre Groupama:

Groupama, lider pe piaţa de asigurări din România, este recunoscut pentru calitatea serviciilor şi soluţiile flexibile de asigurare oferite celor peste 1 milion de clienţi individuali şi peste 80,000 de companii. Parte a unui grup internaţional de asigurări şi servicii financiare, mutualist si cu o istorie de peste 100 de ani, cu 32.600 de angajaţi deservind peste 13 milioane de clienţi la nivel global, Groupama îşi orientează strategia de dezvoltare în jurul celui mai important partener al său, clientul, pentru care dezvoltă produse şi servicii simple şi flexibile, adaptabile nevoilor acestuia, care să îi asigure continuitatea planurilor atunci când apar evenimente neprevăzute.Mai multe informatii pe www.groupama.ro.