La final de 2020, mulţi ani binecuvântaţi cu sănătate tuturor!

În fiecare an, aşteptăm cu imensă bucurie sărbătorile de iarnă, mirosul de cozonac cald, bradul împodobit şi cântecul colindătorilor. Trăim cu toţii, nopţi pline de vise şi speranţe asemenea sufletului neprihănit de copil. Iarna este anotimpul magic plin de imaginaţie, linişte şi frumuseţe. Aceasta este Magia care trebuie trăită din plin.

Iarna este deopotrivă sobră, plină de privaţiuni însă şi plină de provocări şi multă iubire. Sărbătorile acestui anotimp sunt cele mai spectaculoase şi prefigurează parcă existenţa noastră pe acest pământ, dar şi dragostea necondiţionată pentru semeni şi cei apropiaţi nouă.

Ca un ritual ce dăinuie peste timp, românii petrec împreună, îşi fac urări de bine, sănatate şi prosperitate, adăugând în palmaresul vremurilor încă un an. Sărbătoarea de Crăciun este cea care înnobilează festinul iernii. În noaptea Sfântă de Crăciun, înconjurată de multă bucurie şi veselie, românii sunt mai bogaţi sufleteşte, fiind binecuvântaţi cu împlinirea tuturor dorinţelor. De aceea, în luna decembrie, fiecare dintre noi este parcă mai bucuros şi mai atras de ceea ce înseamnă feeria iernii şi magia Crăciunului.

De altfel, în această perioadă parcă şi tradiţiile şi obiceiurile de Crăciun au propria lor poveste de iarnă. În timpul zilelor magice, în care vom uita de griji şi probleme, vom încerca să retrăim bucuria şi plăcerea unică a datinilor şi obiceiurilor noastre de Crăciun.

Pentru noi toţi, iarna nu este numai anotimpul zăpezii şi al frigului, ci şi acela al bucuriilor prilejuite de atâtea datini şi obiceiuri legate de sarbătorirea Naşterii Domnului. Bun venit în anotimpul cadourilor unde vom reîntâlni, poveşti de iarnă şi de Crăciun, tradiţii şi obiceuri ce trebuie descoperite. La final de 2020, încercaţi de pandemie şi provocări, păstrând distanţarea socială să ne lăsăm cuprinşi de spiritul sărbătorilor cu gândul la toţi cei dragi nouă.

Grupul Business Press doreşte tuturor românilor să depăşească cu bine această perioadă de încercare şi ureză partenerilor, colaboratorilor şi colegilor din presă cele mai frumoase urări de sănătate şi prosperitate!