Lavoarul KUMA – piesa centrală a spațiilor de baie și pe vasele de croazieră

Atitudinea inovatoare, marcată de un stil grafic curat și liniar, care comunică cu un gust precis definit și detalii esențiale, este elementul comun al conceptelor KUMA. Proiectele care integrează aceste concepte au potențialul de a satisface fiecare nevoie funcțională și estetică a vieții de zi cu zi, în zonele de baie, bucătărie sau de primire, atât în spațiile rezidențiale, cât și în cele publice sau de ospitalitate.

KUMA este furnizor agreat și pentru unul dintre cei mai importanți jucători internaționali în construcția de nave de croazieră pentru care livrează concepte exclusiviste. Modelele diferă în funcție de navă, acum fiind în lucru un vas de croazieră pentru care livrările KUMA au ajuns la etajul 10 din 12.

În paralel KUMA  lucrează la alte 3 nave mari de croazieră, care însumează aproximativ 8000 de lavoare care trebuie livrate până la final anului 2021.

În perioada pandemiei, contractele KUMA s-au derulat normal și nu s-au înregistrat blocaje din cauza contextului de declin al industriei turistice, ceea ce ar putea fi un barometru important pentru analize viitoare de business.

Pentru acești „mastodonți” se livrează așa numitele băi prefabricate, care sunt transportate pe șantierul naval cu toate accesoriile sanitare montate în cabina de baie. Este un model de business extraordinar, care a adus companiei prestigiu încă din anul 2005, când aceasta a început colaborarea cu acest partener pe zona de croaziere.

În 2021 KUMA  a intrat și pe piața iahturilor de lux, cu același partener și va livra conceptele sale exclusiviste și pe aceasta zonă, care include nu doar obiectele sanitare din baie: lavoar și placă de duș custom made, dar și partea de bar, dining indoor și outdoor. Acest gen de proiect duce nivelul de personalizare și design la cote maxime, ținând cont de spațiul limitat, finalitatea fiind designul exclusivist al unui proiect de acest gen.

Conceptele KUMA depășesc regulile designului formal și dau viață unor concepte care redefinesc limbajul vieții contemporane. Lavoarul este piesa centrală a spațiilor de baie; prin urmare, acesta, trebuie să fie plin de personalitate și să reflecte un stil impecabil. Fiecare lavoar KUMA este realizat la comandă în România, cu dimensiuni, forme și culori la alegere, cu boluri turnate în suprafață continuă cu blatul. Modelele versatile, design-ul scandinav și liniile fluide ale colecțiilor KUMA se adaptează perfect oricărui stil de ambientare – modern minimalist, contemporan, industrial, sau clasic.

Lavoarele KUMA oferă posibilități compoziționale infinite și precise. Acestea reprezintă un element fundamental al băii, care creează o semnătură coerentă, cu linii pure și riguroase, care oferă un spectru infinit de soluții.

Rezultat al unei monitorizări atente a stilurilor de viață contemporane și a tendințelor acestora, conceptele KUMA urmează o abordare de design exclusivistă care creează spații atemporale. Aceste concepte, care rezultă din cultura scandinavă, formează soluții pline de farmec, funcționale, care au la bază o tehnologie avansată și materiale inovative, rezistente, extrem de atrăgătoare vizual.

De peste 20 de ani, KUMA produce în România cele mai bune soluții pentru proiecte de tip hotel, office building, shopping center, stadioane, spitale, școli, grădinițe, sau spații rezidențiale.

„Fii Diferit. Alege Designul. Alege KUMA

KUMA România este o companie daneză-română înființată în 1998, subsidiară a KUMA A.S. din Danemarca.

Designul nordic minimalist, tehnologia modernă, standardele înalte de producție și fabricație, permit obținerea unor produse de o calitate deosebită, pentru piața din România, peninsula Scandinavă și alte țări din Europa. http://www.kumaromania.ro