Let’s talk Mercedes 2.0

Mercedes-Benz este un trendsetter în termeni de tehnologie, design, dar și în tehnici de comunicare, astfel că este un early adopter al podcastului, implementând acest nou concept încă din mai 2020, cu un prim sezon de 9 episoade.

Te invităm să li te alături în sezonul doi Let’s talk Mercedes, alături de noua gazdă – Yasmine Blair, faimoasa prezentatoare TV din America. Împreună cu lideri de opinie externi și experți interni, Yasmine discută în noul sezon despre trecut, prezent și viitor, abordând subiecte precum: Când ne va conduce inteligența artificială? Cum va arăta designul mașinilor în anul 2050? Și ce înseamnă de fapt luxul astăzi? 

Noul sezon Let’s talk Mercedes va avea un total de 6-8 episoade, care vor apărea lunar, cu noi subiecte actuale și de interes.

Primul episod din sezonul doi – #10Driving Artificial Intelligence forward, în cadrul căruia Claire Delaunay, Vice President of Engineering at NVIDIA, și Georges Massing, Vice President Digital Vehicle & Mobility at Mercedes-Benz Research & Development, discută despre mașini, telefoane și case smart, este deja disponibil la următorul link: https://media.mercedes-benz.com/article/83733404-c2b2-4879-9269-9c32913c0fc9

Toate episoadele din Let’s talk Mercedes sunt disponibile pe platforma online Mercedes me, dar și pe platformele de streaming SpotifyiTunes și Google Podcast.

Let’s listen together!