Mastercard susține arta cinematografică la TIFF, pentru cel de-al 15-lea an

  • Mastercard le pregătește iubitorilor de film experiențe de neprețuit pe durata festivalului și îi așteaptă în zona de lounge din cadrul TIFF 2021, cu surprize speciale
  • Mastercard va acorda, și în 2021, Premiul Publicului, la Gala de închidere

Parteneriatul de succes dintre Mastercard și Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) continuă pentru al 15-lea an consecutiv, cu ocazia celei de-a XX-a ediții a celui mai renumit și longeviv festival de film de lungmetraj din România. Încă din 2006, Mastercard le oferă experiențe de neprețuit și cele mai inovatoare tehnologii de plată cinefililor și cineaștilor români și străini.

Festivalul Internațional de Film Transilvania este un reper atât pentru industria cinematografică autohtonă, cât și mult dincolo de granițele țării, fiind sinonim cu filme de calitate, actori și cineaști de referință și o atmosferă unică, an de an. În calitate de partener al TIFF, Mastercard are onoarea și bucuria de a face parte din acest univers al artei cinematografice și de a contribui, totodată, la calitatea vieții culturale din România. Mastercard este și anul acesta cardul preferat al festivalului, oferind tuturor participanților soluții de plată sigure, rapide și inovatoare, precum și o serie de surprize și experiențe de neprețuit, care completează farmecul acestui eveniment atât de așteptat în fiecare an”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România și Croația.

În aproape două decenii, TIFF nu s-a oprit niciodată, nici măcar în perioadă de pandemie. Nu am fi reușit acest lucru fără sprijinul unor parteneri precum Mastercard, mereu deschiși provocărilor creative pe care le-am lansat în dorința de a ne păstra relevanți în misiunea noastră de a susține filmul românesc și viața culturală din România”, a declarat Cristian Hordilă, Festival Manager TIFF.  

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) are loc în intervalul 23 iulie – 1 august, în Cluj-Napoca, iar în această perioadă, Mastercard asigură, în calitate de partener oficial, locul de întâlnire pentru toți cineaștii prezenți în lounge-ul de la Casa TIFF. De asemenea, aici vor avea loc discuții zilnice cu diferiți invitați speciali. Mai mult, Mastercard pregătește promoții și surprize memorabile pentru toți iubitorii de film care plătesc cu cardul Mastercard sau Maestro pe durata festivalului.

Și în cadrul acestei ediții, la Gala de închidere TIFF.20, Mastercard va acorda Premiul Publicului, pentru filmul preferat de cinefili. În cadrul edițiilor anterioare, producții celebre precum Babyteeth: Prima iubire, regizat de Shannon Murphy (2020); Copilul-problemă de Nora Fingscheidt (2019); Vinovatul, de Gustav Möller (2018); Piatră pe inimă, de Guðmundur Arnar Guðmundsson (2017), au primit premiul oferit de Mastercard.

 

Despre Mastercard

Mastercard, https://www.mastercard.ro, este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Misiunea noastră este să generăm și să dezvoltăm o economie digitală atotcuprinzătoare, care să ofere tranzacții sigure, simple, inteligente și accesibile, în beneficiul tuturor, de pretutindeni. Prin transfer de date sigur și prin rețele impenetrabile, prin parteneriate și cu pasiune, inovațiile și soluțiile noastre le permit persoanelor fizice, instituțiilor financiare, guvernelor și companiilor să își atingă potențialul maxim. Coeficientul nostru de decență (DQ) este pilonul de bază al culturii care ne reprezintă și pe care se sprijină tot ceea ce facem în companie și în afara ei. Conexiunile noastre acoperă peste 210 țări și teritorii, astfel încât construim o lume sustenabilă care le oferă tuturor accesul la posibilități de neprețuit.