Oftalmix – servicii medicale la cele mai înalte standarde

Cu o experienţă de peste 20 de ani în oftalmologie şi cu peste 7000 de intervenţii chirurgicale pentru diverse afecţiuni, clinica Oftalmix oferă servicii medicale la cele mai înalte standarde numărându-se printre cele mai renumite centre medicale oftalmologice în Bucureşti.

Investind în permanenţă în tehnologie de ultima generaţie, clinica pune la dispoziţia pacienţilor săi cele mai sofisticate sisteme computerizate de măsurare a dioptriilor, a caracteristicilor personale şi a comportamentului vizual specific fiecărei persoane, sistemul de ultimă generaţie Visio Office dar şi lentile şi rame de cea mai bună calitate.

Cu o pregătire excepţională acumulată prin mai multe programe de renume internaţionale, echipa de medici efectuează investigaţii, diagnosticare şi diferite tratamente oftlamologice pentru atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. Clinica este acreditată de Essilor, cel mai mare fabricant mondial de lentile şi cel care a adus pe piaţă inovatoarele lentile progressive.

Totodată, Oftalmix este o clinică oftalmologică cu specializare în oftalmopediatrie şi strabism.

“Specialiştii noştri oferă şi consultaţii asistate de aparatură de ultimă generaţie -NIDEK şi ESSILOR. Pentru examenul oftalmologic al adulţilor, inclusiv prescrierea de ochelari cu lentile personalizate, clinica noastră beneficiază de cea mai avansată aparatură care permite înregistrarea comportamentului vizual şi personalizarea lentilelor optice. Totodată, echipa noastră de specialişti oferă servicii de oftalmologie speciale dedicate copiilor, întrucât, fiind în permanentă dezvoltare, copiii au nevoie de o îngrijire deosebită şi un tratament diferit. De asemenea beneficiem de cea mai dezvoltată tehnologie şi medici formaţi în cadrul unor programe internaţionale de renume precum CYBER ­ SIGHT WEB SITE”, a precizat dr. Luminita Anamaria  Teodorescu, fondatorul Clinicii  Oftalmix.