OPPO anunță parteneriatul extins cu Roland Garros pentru 2022 și 2023

OPPO, lider global în tehnologie, și Federația Franceză de Tenis (FFT) anunță reînnoirea acordului de parteneriat pentru următoarele două ediții ale turneului, din 2022 și 2023.

„FFT este încântată să reînnoiască acest acord cu OPPO, un partener loial cu care împărtășim dorința de inovare. Această colaborare cu un brand internațional ne consolidează strategia de a crește influența Roland-Garros la nivel mondial”, a anunțat Gilles Moretton, Președinte FFT.

Colaborarea dintre Grand Slam-ul parizian și OPPO este axată pe inovație și tehnologie. OPPO a lansat recent o nouă poziționare de brand, „Inspiration Ahead”, care completează și noua semnătură a turneului Roland-Garros, „Move the lines, with style”.

„Inspiration Ahead înseamnă să arătăm încredere și echilibru atunci când mergem înainte. Participarea la evenimente sportive este fantastică pentru OPPO, pentru a transmite inspirația și pentru a comunica experiența de inovare tehnologică cu utilizatorii noștri globali”, adaugă William Liu, Președinte Global Marketing al OPPO.

În calitate de partener premium pentru al patrulea an consecutiv, OPPO speră să aducă inspirație din tenis cu tehnologia sa unică de imagini pentru a asista, a surprinde și a împărtăși spiritul energic al terenului de zgură.

„În calitate de companie tehnologică lider la nivel mondial, ne străduim să îmbunătățim experiențele umane cu inovațiile tehnologice menite să ne ajute nu numai să creștem ca indivizi, ci și să promovăm o societate incluzivă. OPPO Find X5 Pro face acest lucru, oferind fanilor tenisului un smartphone care le dă puterea să creeze și să partajeze conținut autentic și real din momentele remarcabile de la turneul Roland-Garros, fără restricții”, menționează Johnny Zhang, Președinte OPPO Europa Centrală și de Est.

În cadrul turneului 2022, ce se derulează din 16 mai până în 5 iunie, OPPO, care beneficiază de o vizibilitate extinsă pe terenurile de spectacol ale stadionului, va lansa „RG x OPPO Photo Gallery”, o expoziție digitală de fotografii realizate exclusiv cu OPPO, ce vor fi afișate și în cadrul turneului de la Roland-Garros. Cel mai nou flagship – Find X5 Pro își prezintă, astfel, potențialul imens de a captura imagini unice.

În acest an, OPPO va dezvălui „Shot of the Day”, un videoclip cu cea mai bună lovitură sau execuție din fiecare zi, care va fi postat pe diferitele platforme digitale ale turneului.

OPPO Find X5 Pro duce capturarea acțiunii la nivelul următor, datorită NPU-ului (unitatea de procesare neuronală) MariSilicon X, dedicat filmării și fotografiilor uluitoare, ce depășește provocările la nivel de industrie la capitolul fotografiilor cu lumină redusă.

Cu o concentrare eficientă pe fotografia computațională și AI, MariSilicon X face ca fiecare cadru al videoclipului Ultra Night 4K să fie la fel de curat ca o fotografie statică. Sistemul avansat de imagine al OPPO Find X5 Pro face posibilă surprinderea emoțiilor de la Roland-Garros, cu o reproducere superioară a culorilor, pentru a afișa adevărata vitalitate a terenului pe zgură. Primul sistem OIS (stabilizare optică a imaginii) pe cinci axe aduce o schimbare treptată a stabilității și oferă fotografii mai bune și videoclipuri mai stabile, perfecte pentru momentele câștigătoare.

 

Despre OPPO

OPPO este un brand lider global de dispozitive inteligente. De la lansarea primului său telefon mobil – „Smiley Face” – din 2008, OPPO a fost într-o căutare neîncetată a sinergiei perfecte dintre satisfacția estetică și tehnologia inovatoare. Astăzi, OPPO oferă o gamă largă de dispozitive inteligente, condusă de seriile Find X și Reno. Dincolo de terminale, OPPO oferă utilizatorilor săi și sistemul de operare ColorOS și servicii online, cum ar fi OPPO Cloud și OPPO+. OPPO are o prezență în peste 50 de țări și regiuni, cu maim ult de 40.000 de angajați dedicați creării unei vieți mai bune pentru clienții din întreaga lume. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul oficial OPPO: https://www.oppo.com/en/.

 

Despre Roland Garros

În ochii pasionaților de sport și pentru publicul larg, Roland Garros este un eveniment de neratat. Turneul din 2021 a fost difuzat în 222 de țări din întreaga lume, confirmând statutul de eveniment sportiv internațional de primă clasă. Organizat de Federația Franceză de Tenis, Roland Garros este singurul turneu de Grand Slam care se joacă pe zgură, una dintre cele mai vechi și nobile suprafețe din istoria tenisului.