OPPO Reno7 Lite 5G, telefonul oficial Art Safari 9th Edition 2022

  • Expoziția OPPO Unlimited Me, In Portrait de la Art Safari va include șapte portrete realizate de apreciatul fotograf Tibi Vîntur cu noul OPPO Reno7 Lite 5G

OPPO, lider global în tehnologie, anunță că noul Reno7 Lite 5G este smartphone-ul oficial al celui mai important eveniment dedicat artelor din anul 2022, Art Safari. Noul smartphone este și instrumentul prin care unul dintre cei mai apreciați fotografi de beauty și fashion din România, Tibi Vîntur, realizează o serie de șapte portrete ce vor fi expuse în cadrul festivalului, în expoziția Unlimited Me, In Portrait.

„Inovația tehnologică și estetica se îmbină  nu doar în designul produselor OPPO, dar reprezintă modalitatea prin care vrem să transmitem valorile brandului către consumatori. De aceea, continuând parteneriatul cu Art Safari pentru ediția a 9-a ne dorim sa redăm întocmai această direcție. Anul acesta îi invităm pe iubitorii de artă să descopere noul smartphone  Reno7 Lite 5G într-o ipostază diferită, aceea de element principal cu ajutorul căruia am realizat expoziția inedită de portrete realizată în cadrul Art Safari”, declară Alexandra Răuț, Head of Marketing OPPO în România.

Expoziția de portrete realizată prin lentila creativă a OPPO Reno7 Lite 5G are loc în cadrul unei ediții dedicate artei grafice a celor mai importanți artiști spanioli ai secolului XX– Picasso și Dalí, ce va fi prezentă la Art Safari, într-o expoziție surprinzătoare dedicată baletului “Pălăria cu trei colțuri” de Manuel de Falla. Picasso și Dalí au fost aleși să creeze decorurile și costumele pentru celebrul balet, iar Picasso a realizat chiar și machiajul dansatorilor.

„Portretul este o formă de artă veche de mii de ani. Odată cu evoluția tehnologiei smartphone-urilor, toți am devenit artiști de portrete experți, făcând fotografii cu cei pe care îi iubim și cu noi înșine, într-o varietate de locuri și situații. Suntem bucuroși să facem echipă cu OPPO Reno7 Lite 5G pentru a revitaliza această formă de artă populară în orice abordări posibile. Ne doream de mult timp să lansăm Art Safari într-un format nou, de câte 4 zile pe săptămână, de joi până duminică, vreme de aproape 2 luni și jumătate. Vom folosi și pentru această ediție spațiul superbului Palat Dacia-România, optim amplasat în centrul Bucureștiului pietonal, pe Lipscani”, menționează Ioana Ciocan, Director General, Art Safari.

OPPO confirmă, prin susținerea acestui eveniment major din peisajul cultural național, legătură puternică dintre tehnologie şi artă, pe care o promovează la nivel global.

Noul OPPO Reno7 Lite 5G dispune de o cameră principală de înaltă rezoluție, de 64 MP, o cameră macro de 2 MP, o cameră de adâncime de 2 MP și o cameră frontală de 16 MP, alături de o serie de funcții inovatoare de imagine, cum ar fi Bokeh Flare Portrait, Selfie HDR, AI Palettes, AI Color Portrait[1] și Portrait Retouching. De altfel, Bokeh Flare Portrait permite utilizatorilor să capteze imagini portret cu puncte bokeh bogate în lumină, la fel ca o cameră profesională.

Arta expusă între 12 mai – 7 august la Art Safari este evaluată la peste 14 milioane de euro. Cea mai valoroasă lucrare din întregul Pavilion (peste 300.000 de euro) este semnată de Marcel Iancu și face parte din colecția permanentă a Muzeului Național de Artă al României.

Contul @oppomobilero poate fi urmărit pe Instagram pentru toate noutățile OPPO de la Art Safari.

Despre OPPO

OPPO este un brand lider global de dispozitive inteligente. De la lansarea primului său telefon mobil – „Smiley Face” – din 2008, OPPO a fost într-o căutare neîncetată a sinergiei perfecte dintre satisfacția estetică și tehnologia inovatoare. Astăzi, OPPO oferă o gamă largă de dispozitive inteligente, condusă de seriile Find X și Reno. Dincolo de terminale, OPPO oferă utilizatorilor săi și sistemul de operare ColorOS și servicii online, cum ar fi OPPO Cloud și OPPO+. OPPO are o prezență în peste 50 de țări și regiuni, cu maim ult de 40.000 de angajați dedicați creării unei vieți mai bune pentru clienții din întreaga lume. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul oficial OPPO: https://www.oppo.com/en/.

[1] AI Color Portrait funcționează exclusiv pentru camera frontală, pentru OPPO Reno7 Lite 5G