Pentru a reuşi să mergi mai departe, construind lucruri, trebuie să crezi în tine!

De noi depinde să ajungem în poziţia economico-socială dorită. Acest lucru poate fi posibil dacă investim în mintea şi în cultura noastră.Să nu uităm că aprofundând o carte prin citit, investim în noi, în inteligenţa şi în dezvoltarea noastă personală. De asemenea trebuie să credem în noi şi în abilităţile noastre.Să credem în munca noastră şi să ne propunem să ajungem la cel mai înalt nivel, fără a aştepta o recompensă imediată. Dacă ar fi uşor toţi am fi campioni sau milionari,toţi am avea masterate şi doctorate. Nu este deloc uşor dar nu este nici imposibil să construieşti ceva în care crezi cu adevărat.

Dacă vom crede în visele şi dorinţele noastre vom ajunge învingători într-o viaţă plină de provocări. Învăţând să le depăşim vom deveni cei mai buni dar şi campioni ai vieţii noastre. Iar dacă la un moment dat ne vom plictisi de atâta trudă înseamnă că trebuie să ne schimbăm modul de gândire,chiar dacă acest lucru doare şi ne descurajează. Trebuie să mergem mai departe şi să ne atingem scopul propus chiar dacă uşile ne sunt închise.

Există situaţii când suntem depăşiţi de probleme, de evenimente sau înâmplări neprevăzute dar chiar şi atunci trebuie să conştientizăm că viaţa merge mai departe cu bune şi cu rele.

Detaşându-ne de această situaţie este necesar să începem o viaţă nouă, renăscându-ne cu o nouă stare de spirit.Chiar dacă este greu sau imposibil trebuie să ne respectăm angajamentele faţă de noi şi de obiectivul propus:acela de a fi campionii vieţii noastre.

“Cea mai mare victorie nu este să nu cazi niciodată,ci să te ridici de fiecare dată când ai căzut!”,spunea  Confucius.

Eu spun că pentru a reuşi să mergi mai departe construind  lucruri,obligatoriu  trebuie să crezi în tine!