Promenada Mall găzduiește ateliere de educație financiară gratuite pentru copii și adulți

Promenada Mall găzduiește ateliere de educație financiară gratuite organizate prin programul FLiP Școala de Bani. Aceste ateliere se adresează atât copiilor cu vârste între 7 și 14 ani, cât și adulților și au loc până pe 19 septembrie în spațiul special amenajat de la Nivelul 1 al centrului comercial.

Scopul acestor ateliere este de a oferi românilor de toate vârstele șansa să descopere importanța gestionării corecte a banilor în planificarea unui viitor financiar stabil. Atât copiii, cât și adulții vor avea ocazia să învețe de la trainerii Școlii de Valori despre tainele banilor, iar atelierele sunt gândite în intervale de o oră și jumătate.

Înscrierile se fac astfel:

La finalizarea acestor ateliere, cursanții vor putea planifica strategii de creștere a veniturilor, vor învăța și vor pune în practică modalități de economisire, vor realiza propriul plan financiar și vor învăța să facă cumpărături inteligente, dar și cum să facă față tentațiilor. Toate acestea se vor traduce într-o viață mai bună pentru întreaga familie. Mai multe detalii despre programul atelierelor si beneficiile acestora, pot fi gasite pe https://promenada.ro/evenimente/scoala-de-bani-ateliere-de-educatie-financiara-pentru-copii-si-adulti/

Un punct de maxim interes în programul FLiP Școala de Bani este atelierul de educație financiară organizat împreună cu economistul Iancu Guda ce va avea loc la Promenada Mall, pe 9 septembrie 2021, începând cu ora 18:00. Vor fi prezentate cele 10 principii ale prosperității descrise în detaliu în noua lui carte – „Banii în mișcare. Prosperitatea în 10 pași.”

Înscrierea va putea fi făcută prin trimiterea unui e-mail pe adresa flip@scoaladevalori.ro sau se poate realiza direct la numărul 0725 772 255. Locurile sunt limitate.

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Promenada Mall controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat periodic, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Promenada Mall: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

După o serie de verificări de conformitate și îmbunătățiri, Promenada Mall a primit reconfirmarea Certificatului de Conformitate COVID-19 din partea Safe Asset Group (SAG). Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Puteți descoperi campaniile Promenada Mall și pe pagina oficială www.promenada.ro, pe Facebook și Instagram.

Despre Promenada Mall București

Promenada găzduiește peste 150 de magazine, printre care se numără branduri premium precum Coccinelle, în exclusivitate în România, LIU JO, GUESS, Musette, Intimissimi, Kultho, Bijuteria Teilor, grupuri de renume ca Inditex, cu brandurile Massimo Dutti, Oysho, ZARA, ZARA HOME, Bershka și Stradivarius, Peek & Cloppenburgmagazine pentru copii, de sport, frumusețe și timp liber. Ofertei de magazine i se adaugă o gamă largă de servicii precum Asian Vitality SPA, FIT4U, The BAR Salon, Salon Yvonne, Floria, Needle Atelier de retuș, ECO CLEAN, Diamond Car Wash și o varietate de servicii bancare.

Terasa verde, de peste 4000 mp este o adevărată oază urbană, care invită vizitatorii la relaxare și oferă modalități variate de petrecere a timpului liber – proiecții de film, spectacole de teatru, concerte în aer liber și alte evenimente dedicate publicului. Restaurantul Trickshot oferă mai mult decât experiențe culinare, cuprinzând și activități de petrecere a timpului liber –  biliard și bowling. Clienții au la dispoziție și Clubul de Health & Fitness World Class, ce oferă membrilor acces la facilități și echipamente premium.

Din mai 2021, Promenada Mall găzduiește, în exclusivitate, primul pop-up store Tesla din România, la parterul centrului comercial. Cei care preferă modalitățile de transport prietenoase cu mediul vor găsi la Promenada singurele Tesla Superchargers din țară (nivelul -2) și alte stații de încărcare disponibile în parcarea subterană.

Website: https://promenada.ro/

Instagram: @promenadabucuresti

Facebook: https://www.facebook.com/PromenadaBucuresti

Despre Școala de Valori

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală și non-profit, înființată în 2009, care îi îndrumă pe tineri să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale, care să îi ajute în viață, la școală și în carieră. Misiunea sa este de a facilita un proces de conștientizare și ghidare a tinerilor prin educație centrată pe valori, pentru ca aceștia să devină creatorii propriilor lor vieți. Prin programele noastre oferim tinerilor și profesorilor lor experiențe de dezvățare a convingerilor și comportamentelor disfuncționale și reînvățarea unor noțiuni care pun accentul pe identificarea potențialul individual, dezvoltarea competențelor pentru viață și creșterea abilității de a lucra colaborativ, multidisciplinar și multigenerațional pentru a transforma societatea actuală într-una centrată pe valori sănătoase. În cadrul FLiP BCR Școala de Bani, Școala de Valori implementează proiectul și contribuie la creșterea coeficientului de educație financiară a românilor prin intermediul trainerilor care livrează atelierele.