REGINA MARIA, furnizor exclusiv de sănătate al delegației României la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este furnizorul exclusiv de sănătate pentru testarea delegației României care va participa la această ediție a Jocurilor Olimpice.  Jocurile Olimpice de Vară, ediția Tokyo 2020, vor avea loc între 23 iulie – 8 august 2021. Această ediție, cea de-a XXXII-a, este organizată într-un context special și, din acest motiv, organizatorii au impus condiții de siguranță sporite pentru ca toți sportivii, antrenorii, dar și participanții să se bucure de spiritul olimpic fără griji pentru sănătatea lor. 

„Suntem extrem de onorați să fim furnizorul agreat de Comitetul Olimpic și Sportiv Român pentru a testa sportivii care ne vor reprezenta la această ediție a Jocurilor Olimpice. Acest parteneriat se bazează pe expertiza noastră acumulată în cei 26 de ani de activitate”, a declarat Fady Chreih, CEO Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA.

„Alegerea Rețelei REGINA MARIA ca furnizorul agreat de sănătate pentru testarea delegației olimpice a României prezente la această ediție a Jocurilor Olimpice a fost una firească. Ne-am bucurat să aflăm că Rețeaua de sănătate REGINA MARIA face parte din lista laboratoarelor agreate la nivel mondial de Comitetul de Organizare a Jocurilor Olimpice Tokyo 2020. Operatorul de sănătate a îndeplinit cu succes toate formalitățile necesare pentru ca sportivii noștri să se simtă în siguranță. Profesionalismul și implicarea specialiștilor Rețelei de sănătate REGINA MARIA au contribuit la desfășurarea în condiții de siguranță a pregătirii sportive premergătoare participării la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, în contextul pandemiei Covid-19”, a declarat Mihai Covaliu – Președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

 

Măsuri de siguranță pentru testele de laborator REGINA MARIA

Rețeaua de sănătate Regina Maria a adoptat standarde riguroase pentru a exclude orice posibilitate de fraudă sau falsificare a rezultatelor emise de laboratoarele sale. Din luna decembrie 2020, au fost introduse elemente de siguranță pe toate buletinele de analize emise de Rețea.

Fiecare buletin de analize are asociat un cod QR unic, ceea ce asigură trasabilitatea și calitatea rezultatelor. Prin simpla scanare a codului QR, se poate verifica autenticitatea rezultatului, prin vizualizarea variantei digitale a buletinului de analize. În plus, fiecare buletin de analize poartă atestarea specialiștilor REGINA MARIA acreditați să utilizeze cele mai noi tehnologii de laborator.

Investițiile în digitalizare oferă tuturor pacienților Rețelei acces rapid către rezultatele testelor efectuate, de orice natură ar fi acestea, prin simpla accesare a contului din aplicația mobilă REGINA MARIA sau folosind site-ul www.reginamaria.ro. Toate analizele efectuate în Rețea sunt disponibile în secțiunea dedicată Dosarului Medical, pentru a putea fi corelate oricând cu istoricul medical personal al fiecărui pacient.

 

Despre Rețeaua de sănătate REGINA MARIA

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este lider în calitatea serviciilor medicale din România, fiind singurul operator care deține trei spitale cu acreditări internaționale. Prin cele 13 acreditări deținute – o performanță unică în Europa Centrală și de Est, REGINA MARIA demonstrează constant angajamentul său pentru excelența medicală și siguranța îngrijirii pacienților.

 Totodată, REGINA MARIA a inovat și segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansând în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu 25 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, gestionând în prezent un portofoliu de peste 640.000 de abonamente. În plus, în ultimii 10 ani, REGINA MARIA a investit peste 130 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale.

REGINA MARIA este singura companie de servicii medicale din România care a preluat în totalitate și a integrat cu succes peste 30 de alți jucători de pe piață, având o prezență proprie în 20 de județe și acoperire națională prin intermediul celor peste 310 clinici partenere. Compania reunește aproape 7.000 de angajați și colaboratori și oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, unui număr de peste 4.5 milioane de pacienți.

În timpul pandemiei COVID-19, REGINA MARIA a implicat în testare 9 laboratoare de biologie moleculară din Rețea, atingând o capacitate de prelucrare de peste 4000 teste RT-PCR/zi și procesând până acum peste 500.000 de teste la nivel național.