Românii au cumpărat de 3 ori mai multe ATV-uri și motociclete în pandemie cu ajutorul soluției de finanțare TBIPay

Vânzări cu 300% mai mari de ATV-uri, motociclete, dar și scutere, skijet-uri și accesorii în 2020 față de anul anterior, arată cifrele ATVRom. Unul din 3 clienți și-a finanțat hobby-ul în pandemie prin soluția TBIPay, care oferă acces 100% online la împrumuturi, cu aprobare în doar 10 minute, cu un minim de documente și fără drumuri la bancă.

De la debutul pandemiei de Covid-19, vânzările de vehicule recreaționale au crescut în fiecare lună, atât ca număr de unități, cât și ca valoare, confirmând nevoia românilor pentru activități care să respecte măsurile de distanțare socială și de limitare a răspândirii coronavirusului. Parteneriatul dintre TBI și ATVRom a sporit cu succes vânzările și acest lucru se datorează în principal comodității soluției de finanțare TBIPay.

TBIPay face parte din portofoliul de soluții TBI, lider în acoperirea nevoilor financiare în regiunea Europei de Sud-Est, și oferă o experiență inovatoare de creditare. Cu TBIPay, clienții pot achiziționa ceea ce își doresc imediat, într-un proces simplu și rapid, și să plătească mai târziu, în rate potrivite bugetului personal, iar comercianții din orice domeniu își pot crește vânzările.

„Soluția TBIPay a avut o contribuție majoră la creșterea vânzărilor online de ATV-uri și alte vehicule recreaționale din portofoliul ATVRom în contextul pandemiei. TBIPay este o soluție care îi ajută pe comercianții parteneri TBI să vândă mai mult – atât în magazinele fizice, cât mai ales în cele online -, combinând astfel produsele financiare cu tehnologia”, spune Ionuț Sabadac, Merchant Solution Sales Director la TBI.

„Cei mai mulți clienți sunt oameni cu spirit de aventură, care vor să experimenteze o activitate inedită, dar și locuitori din zone rurale care văd într-un ATV o unealtă practică în gospodărie. Indiferent de motivul pentru care decid să cumpere un vehicul recreativ, clienții vor să se poată bucura cât mai curând de achiziția lor. Pentru ei, TBIPay este o metodă convenabilă de a obține imediat ceea ce își doresc, în timp ce pentru noi, la ATVRom, s-a dovedit deja o soluție eficientă de creștere a vânzărilor”, explică Mircea Comana, Director General în cadrul companiei ATVRom.

Cu soluția de finanțare TBIPay, clienții ATVRom pot cumpăra ATV-uri, motociclete, scutere, mașini electrice, skijet-uri, biciclete, motoare pentru bărci și multe accesorii pentru vehicule recreative atât din magazinul online, cât și din showroom-urile aflate în peste 10 orașe din țară.

Despre TBI Bank

TBI Bank este un creditor „phygital” adresat consumatorilor, IMM-urilor și comercianților, care operează în  România, Bulgaria, Germania, Suedia și Polonia. Banca face parte din 4finance, unul dintre cele mai mari grupuri europene de soluții digitale de creditare adresate consumatorilor. Printr-o rețea proprie de 300 de sucursale, o varietate de canale digitale și o rețea de încredere de peste 10.000 de locații comerciale, TBI Bank deservește peste 1 milion de clienți. Modelul de afaceri de succes și atenția pentru clienți au ajutat TBI să devină una dintre cele mai profitabile și eficiente bănci din sud estul Europei în ultimii 7 ani. Echipa TBI Bank, formată din profesioniști dedicați, se implică puternic în dezvoltarea unui viitor bazat pe tehnologie, așa încât să devină creditorul digital de ultimă generație.

Pentru mai multe detalii, accesați LinkedIn sau www.tbibank.ro.

Despre ATVRom

ATVRom