Românii de la FamShop simplifică livrarea în locker pentru comercianții online

În era digitală, comerțul electronic a devenit motorul principal al vânzărilor pentru mulți comercianți. Cu toate acestea, o parte esențială a acestei ecuații este procesul de expediere, care poate deveni o provocare pentru mulți antreprenori online. Românii de la FamShop, platforma de automatizare e-commerce, a gândit o soluție ingenioasă pentru această problemă.
Simplificarea procesului de expediere
Prin automatizarea generării AWB-urilor pentru expedițiile către lockerele Easybox și FANbox, FamShop face ca întregul proces de expediere să fie mai eficient, avantajul major fiind capacitatea de a automatiza complet procesul de generare a AWB-urilor pentru expedierea către lockere. În mod tradițional, generarea AWB-urilor implică introducerea manuală a datelor de către operatorii magazinelor online, ceea ce poate deveni o sarcină laborioasă și predispusă la erori umane. Cu FamShop, acest proces devine rapid și precis. Comercianții online pot integra platforma cu magazinul lor online și pot gestiona expedierile într-un mod centralizat și automatizat.
Eficiență și timp redus cu 78%
Automatizarea generării AWB-urilor pentru lockere aduce o creștere semnificativă a eficienței pentru comercianții online, eficiența maximă atingând 78%. Timpul prețios alocat introducerii manuale a datelor acum poate fi redirecționat către alte aspecte ale afacerii, cum ar fi dezvoltarea de strategii de marketing sau îmbunătățirea experienței clienților. Prin eliminarea erorilor umane și a etapelor manuale, riscul de confuzie sau de neconcordanțe în procesul de expediere scade considerabil.
Automatizare e-commerce
Grație tehnologiei inovatoare, platforma FamShop este vândută și peste granițele tării, cea mai importantă piață fiind în SUA, insă românii care automatizează afacerile e-commerce au în plan consolidarea poziției în țară. FamShop optimizează procese e-commerce pentru nume mari precum Animax (cel mai mare pet shop din România), bijuteriile Pandora și Cozonac Bujor (producătorul de cozonaci din Suceava).