„Sărbătoarea Florii Însorite” – o adevărată expoziție în aer liber!

Pe 14 septembrie 2021, la Podu Iloaiei, jud Iași, AGRISOL România, în parteneriat cu ASOCIAȚIA GRÂNARII, au organizat cel mai mare eveniment agricol din zona Moldovei: SFATUL GRÂNARILOR – „SĂRBĂTOAREA FLORII ÎNSORITE.” 

Peste 500 de fermieri au participat la acest eveniment, care s-a dovedit a fi o adevărată expoziție în aer liber dedicată florii soarelui.

AGRISOL este brandul de îngrășăminte al Romchim Protect Bacău, companie românească 100% . Divizia AGRISOL s-a dezvoltat în ultimii 2 ani, prin crearea de produse adaptate nevoilor și posibilităților financiare ale fermierilor.

„Agrisol România a recomandat la înființarea platformei de Floarea-soarelui aplicarea a 2 produse, respectiv Cereal Max și Azosulf, rezultatele pe care le-au obținut companiile producătoare de sămânță atestând faptul că ceea ce recomadăm noi este ceea ce trebuie. Fermierul care are acest teren în exploatare l-a preluat acum un an, cu un agrofond redus. Din păcate tehnica nu a permis ca semănatul să se facă în perioada tocmai optimă, ci ceva mai tărziu. Când s-a făcut recoltarea sâmbăta, 11 septembrie anticipam un rezultat câștigător de 2.7-2.8 tone. Aici avem o tehnologie cu 150 kg de Cereal Max la hectar și 100 de kg de Azosulf plus încă 2 tratamente foliare astfel încât cultura să ajungă la o producție peste așteptări…” a declarat Marius Gîrbea, Consultantul de business AGRISOL România.

AGRISOL înseamnă curaj, asumare, un pic de nebunie, materie primă de foarte bună calitate și oameni smart.

„AGRISOL mai înseamnă aproape 50 de oameni ce lucrează  în fabrică, în 2 schimburi, înseamnă foarte multă pasiune și o promisiune pe care o facem fermierilor – aceea că de la noi vor avea întotdeauna doar calitate”, a susținut Marius Gîrbea.

Toți fermierii care au stat până la finalul evenimentului au primit cadou din partea AGRISOL un bidon de 5L de Inspire – un concentrat de nutrienți ce se aplică pe semințe de orice cultură (rapiță, grâu, orz, orzoiacă, floarea soarelui, porumb, soia, legumicultură, etc) înainte de a fi semănate.

În cadrul evenimentului fermierii au fost informați despre lansarea Programului Bunăstarea ce permite acestora, într-un an cu rezultate bune, să dea la schimb pe îngrășăminte un pic din producția lor la un preț mult mai mare decât cel ce se oferă în bani.

Mai multe detalii despre Programul Bunăstarea și produsele AGRISOL sunt disponibile pe website-ul agrisolromania.ro, pe pagina de facebook/agrisolromania, la telefon: 0752.796.523 sau e-mail: office@smartagro.ro.

AGRISOL mulțumește pentru reușita acestui eveniment în primul rând Asociației Grânarii dar și companiilor fără de care acest eveniment nu ar fi putut avea succes:

Partener platformă agricolă: Grupul de firme Panifcom

Producători semințe: Ciproma SEM, Corteva Agriscience, @Donau Saat, Expert Agribusiness – Semințe și pesticide – Fundulea, @INCDAFundulea, KWS România, Lidea România, Maisadour Semences România, Nuseed România, Syngenta România

Expozanți: Agritehnica, Agro-Est Muntenia, BRD Groupe Societe Generale, Banca Transilvania, @Cronos, Campion Broker GALAȚI-Cristina Bogoiu, Dicor Land – Utilaje Agricole, Green Expert, IPSO Agricultură, Prutul SA

Parteneri media: Profitul Agricol, Radio Iaşi, Revista Ferma, Revista Fermierului, stiriagricole.ro, www.iasi4u.ro, Business Press Agricol, Cotidianul Agricol, Lumea Satului.

Pentru fotografii și video-uri realizate în cadrul evenimentului Sărbătoarea Florii Însorite, vă invităm să intrați pe paginile de facebook: Asociația Grânarii și Agrisol România.