Se deschid lucrările de protecție și reabilitare a litoralului românesc al Mării Negre în zona Eforie

Compania Van Oord Dredging and Marine Contractors BV anunță începerea lucrărilor de protecție și reabilitare a litoralului românesc al Mării Negre în zona Eforie în baza unui contract de proiectare și execuție încheiat cu Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Constanța.

Cu această ocazie, compania va organiza o conferință de presă pentru prezentarea proiectului, pe data de 04.06.2021, la ora 08:00, la sediul din Strada Negru Voda nr. 24, Eforie Sud.

Printre invitații evenimentului se numără Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, dl. Barna Tanczos, dl. Laszlo Barabas, director general ANAR, conducerea ABADL Constanța, conducerea Agenției pentru Protecția Mediului Constanța și reprezentanții autorității publice centrale si locale.

Proiectul, care valorează 394.956.415,36 LEI este finanțat prin fonduri europene și a fost câștigat în urma unei licitații de către compania olandeză, care are peste 150 de ani de experiență în domeniul lucrarilor hidrotehnice maritime și peste 186 de proiecte în toată lumea.

Cu 73 de naționalități de angajați, compania Van Oord este cunoscută pentru soluții inovatoare și durabile, având mereu în minte noțiunea de viitor.